Budapest XIII Frangepán utca

53 000 000

Ft

929 825 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
20000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Költözhető:
megegyezés szerint
Méret:
57 m²

Leírás

Az Árpád híd pesti hídfőjétől 3 percre, Angyalföldön a Frangepán utca elején tulajdonostól eladó egy kivételes adottságú, felújított, 57 nm-es, tágas nappalival, 2 hálóval, ablakos konyhával rendelkező, napfényes álomotthon, egy nem liftes, tégla építésű társasház 2. emeletén, karnyújtásnyira a nyüzsgő belvárostól.

A Lakás:
A lakás felújított állapotban van, várja új tulajdonosát. Az ingatlanban felújítási munkálatokat végeztek. A régi ablakokat új, hő- és hangszigetelt, műanyag nyílászárókra cserélték le. A nappali és a hálószobákban laminált padló van. Télen gáz-cirkó kazán gondoskodik a kellemes meleg hőmérsékletről. A különálló, ablakos konyhában a beépített bútor szintén az új tulajdonos kényelmét szolgálja.

A Társasház:
A lakás egy lift nélküli, három emeletes társasház második emeletén található. Az épület a múlt század elején épült. A lakók biztonságát elektromos beléptető rendszer és kamera szavatolja.

A Környék:
Az ingatlan az Árpád híd lábától, a Göncz Árpád Városközpont metró megállójától 3 percre, Angyalföldön található, mely nagyon népszerű minden korosztály körében, hiszen a belváros kapujában páratlan infrastruktúrával rendelkezik. Gyalogosan néhány percre helyezkedik el több áruházlánc üzlete is (Spar, Aldi, stb.). A környéken drogéria, gyógyszertár, pékség, kávézó, benzinkút, kisebb boltok és üzletek sokasága várja a vásárlókat. Továbbá bank, posta, háziorvosi rendelő és önkormányzati hivatal is található a közelben. Autóval 3-5 perc alatt érhetjük el a Duna Plázát vagy a Westend Bevásárlóközpontot, ahol temérdek üzlet és szolgáltatás áll a rendelkezésünkre. Az ingatlan vonzáskörzetében a bölcsödétől a középiskoláig számos színvonalas oktatási intézmény is megtalálható, így a környék remek választás lehet kis és nagy gyermekes családoknak egyaránt.

Autóval néhány percre található a Városliget és a Margitsziget is, ahol télen-nyáron kulturális események várják az érdeklődőket, és gyönyörűen felújított sétányok fogadják az andalgókat. A zöld területet keresők és a sportolni vágyók felfedezhetik a Városligetben vagy a Margitszigeten kialakított kivilágított futó-, kosárlabda- és focipályákat, szabadtéri edzőgépeket. A gyalogosan néhány perc alatt megközelíthető Dagály Termálfürdő, Strandfürdő és Uszoda is remek kikapcsolódási- és sportolási lehetőséget biztosít a leendő tulajdonosok számára.

Közlekedés:
A parkolás a környéken fizetős, de a tulajdonos 2000 Ft-ért éves parkolómatricát válthat ki. Az Árpád hídi távolsági autóbusz állomás gyalogosan, míg a Nyugati pályaudvar metróval 10 percre található, ami fontos lehet a vidékre gyakran utazóknak.
A környék tömegközlekedése éjjel-nappal kiváló. A közelben található az 1-es villamos, a M3-as metró és több busz (26, 32, 34, 106, 115, 120) megállója is, így a lakásból a város minden pontja könnyedén megközelíthető. Több éjszakai busz is megáll a környéken: 901, 918, 950, 950/A.

Olyan igényes leendő tulajdonost keresünk, aki értékeli a szépet, a minőségi kialakítást, ami tökéletes lokációval és átgondolt belső elrendezéssel párosul. Ha nem szeretne felújítással bajlódni és egy költözésre kész, igazi otthonra vágyik, megtalálta az Önnek szóló ajánlatot!

Ha befektetőként szeretne vásárolni, ez a lakás ideális választás, hiszen könnyen, gyorsan, magas áron kiadható, bérlők által kedvelt környéken található. Ráadásul a lakás semmilyen további ráfordítást nem igényel, azonnal bérbeadható.

Az ingatlan tehermentes és Azonnal Költözhető!

Ára kiemelkedő ár/érték aránnyal: 53 millió Ft.

A lakás tartozéka és így a vételár részét képezi a konyhabútor, és a beépített tükrös gardrób is. A lakásban található további bútorok, berendezési tárgyak és dekorációk külön megállapodás alapján elérhetők, akár a komplett berendezés is megvásárolható.

Érdemes személyesen is megnézni és meggyőződni róla, hogy ez a lakás az életben még szebb, mint a képeken! Megéri személyes benyomást is szerezni erről a kivételes adottságú lakásról!

Ingatlanközvetítők segítségét köszönöm, Nem kérem!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145767539

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn