Budapest VIII. Ker., eladó társasházi lakás

company_logo

79 900 000

Ft

1 175 000 Ft/m²

Cím:

Budapest; VIII. kerület; Józsefváros  Csarnoknegyed

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 23., 08:12
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
68 m²

Leírás

KÖNNYEN MEGKÖZELÍTHETŐ, MÉGIS CSENDES, VILÁGOS, 68 NM-ES TÁRSASHÁZI TÉGLALAKÁS BIZTONSÁGOS KÖRNYÉKEN, A VIII. KERÜLET FOLYAMATOSAN FEJLŐDŐ CSARNOKNEGYEDÉBEN, NAGYON ALACSONY REZSIKÖLTSÉGGEL AKÁR TÖBB GENERÁCIÓNAK VAGY BEFEKTETÉSNEK ELADÓ.

- 68 nm-es csendes, világos téglalakás

- a főváros szívében, nagyon jó megközelíthetőséggel

- jó elosztású, tágas, világos lakás

- alacsony rezsiköltségekkel

- lakhatásra és befektetésnek (kiadásra, irodának, stúdiónak, rendelőnek) is kiváló

 

Budapest  VIII. kerületének felújított Csarnoknegyedében nagyon jól megközelíthető helyen található ez az igen csendes, nyugalmat sugárzó, jó elosztású, tágas lakás. Oktatási- és közintézmények, szolgáltatások, üzletek, parkok, szabadidőeltöltési lehetőségek pár perc sétán belül elérhetőek, a lakás tömegközlekedéssel is nagyon könnyen megközelíthető (M4-es metro, 4-es, 6-os villamos, 9-es busz, 72-es és 83-as trolibusz. A környék biztonságát térfigyelő kamerák figyelik, egy rendőrőrs  2 sarok távolságra található. Mind a közvetlen utcák, mind egész Józsefváros komoly fejlesztések alatt és előtt áll. A nagy pénzügyi tartalékokkal rendelkező 2008-ban épült, 2 blokkból álló, 2 utcára nyíló  100 lakásos tégla ház 7 emeletes, melynek zárt, világos lépcsőháza és fűtött folyósólya nagyon tiszta, rendszeresen takarított. A ház lakói számára kulturált, tiszta lift áll rendelkezésére. A házban két szintes teremgarázs található, melynek egy kocsibeállója igény szerint megvásárolható a tulajdonostól. Irányár: 5,2 millió forint. A bejárati kapu és a teremgarázs ajtaja is elektromos. A szeméttároló, a füvesített, gondozott belső udvar és a  biciklitároló használata része a közös költségnek. A DNy-i tájolású ingatlan a társasház 3. emeletén található, s mivel körbejárja a nap, nagyon világos, napfényes, illetve mindez a téli hónapokban nagyon kedvez a hőmegtartásnak, így nagyon alacsony a fűtésköltség. A lakás nagyon jó beosztású, 3 külön nyíló hálószobával egy világos, nagy nappalival, nagy étkező- konyhával, fürdővel, külön wc-vel, előszobával, közlekedővel. Az ablakok hő- és hangszigetelt műanyag nyílászárók, műanyag redőnnyel. A lakásban járólap illetve laminált padló burkolat található.

 A beépített konyhai bútorokon felül megbeszélés tárgyát képezhetik további bútorok is. A lakás barátságos, világos, minden igényt kielégítő akár több gyermekes család számára is. Kiváló lehet lakhatásra, befektetésnek, irodának, vagy akár rendelőnek is! Az ingatlan irányára 79,9 millió forint. Jelenleg hosszútávra bérlik a lakást két hónapos kiköltözéssel, így az akár a bérlőkkel együtt is eladó, ha valaki további fantáziát lát a kiadásban.  

Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a kiváló adottságokkal rendelkező, kedves lakás, kérem, ne habozzon, hívjon és tekintse meg! Had köszönthessük Önt a tulajdonosaként!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147301974

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn