Budapest 8. ker.i eladó 30 nm-es lakás #4515089

company_logo

27 900 000

Ft

930 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
30 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
18000  Ft/hó

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Akadálymentesített

Leírás

Eladó Budapest 8. kerületében, a Népszínház utcában, a Kiss József utca kereszteződéséhez közel, polgári ház földszintjén, egy teljes műszaki és esztétikai felújításon átesett, 30 nm-es, udvari nézetű, 1 szobás lakás, álló galériával!

A felépítmény az 1900-as évek elején épült, földszint + két emelet szintkiosztással, polgári stílusban. Az eladó ingatlan a belső udvarból közelíthető meg.

A lakás 2015-ben átfogó műszaki és esztétikai felújításon esett át. Megtörtént az elektromos vezetékékek cseréje, valamint a víz és csatorna hálózat korszerűsítése. A fürdőszoba újra lett burkolva és új szaniterek kerültek beépítésre. A komfortérzetet páraelszívó növeli. A szoba aljzata laminált parkettával fedett, az egyéb helyiségek kerámia lappal burkoltak. A belmagasság 4 méter, így a szoba fölötti 9,25 nm-es és a fürdő fölötti, 4,3 nm-es galéria álló galéria. (A galéria alapterülete nem tartozik bele a 30 négyzetméteres hivatalos alapterületbe.) A belmagasság a galéria alatt 2 méter, fölötte 1.8 méter. A beltéri ajtók esztétikus, minőségi nyílászárók, igényesen beépítve. Az ablak hőszigetelő üvegezésű műanyag szerkezet, redőnnyel és ráccsal szerelve. A bejárati ajtó, több ponton záródó biztonsági ajtó. A konyhabútorban elektromos sütő és tűzhely üzemel, melyek a vételár részét képezik. Az egyéb bútorok megegyezés szerint maradhatnak. Lehetőség van, alacsony költségen, a fürdőszoba fölötti, jelenleg tárolóként funkcionáló részt is lakótérré alakítani.

A fűtésről gázkonvektor gondoskodik. A korábbi használat mellet, a téli legmagasabb gáz számla 10 880 Ft., volt, míg nyáron nem volt költsége. A használati meleg víz-ellátást villanybojler biztosítja. A közös költség 18 000 Ft./hó, mely a szokásos költségének felül, tartalmaz 5 200 Ft. felújítási alapot. A szolgáltatók felé fizetendő díj fogyasztás alapján kerül elszámolásra.

A környék folyamatosan fejlődik. Néhány éve megtörtént a közeli II. János Pál pápa tér, a Rákóczi tér felújítása és 2023-ban adták át a modern megjelenésű Blaha Lujza teret. A 8. kerületi önkormányzat 2025-ig ígéri a Népszínház-negyed teljes felújítását, a munkálatok most az Alföldi utcánál tartanak, így a következő időszakban a környéken jelentős értéknövekedésre lehet számítani.

Tehermentes, adásvételtől számítva 10 napon belül költözhető!
Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!
Tomka Péter

Hivatkozási azonosító: LK099031-4515089

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146374749

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn