Budapest 2. kerület - Festői, örök panorámás, medencés családi ház

company_logo

449 000 000

Ft

1 282 857 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 07:55

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
350 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
házközponti

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Garázsban

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
730  m2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Megvételre kínálunk Budapest II. kerületében, Máriaremetén, mesés környezetben, egy festői panorámával rendelkező igazi luxus házat!

Az ingatlan 18 évvel ezelőtt épült, azonban kitűnő állapotnak örvend, azóta is folyamatosan karbantartják. Ez a különleges, dél-nyugati tájolású, 350 nm-es családi villa épület, egy kiváló adottságú, 730 nm-es telken helyezkedik el, belső 3 szinttel, nappali+4 szobával, 4 fürdőszobával, és wellness helyiséggel rendelkezik. Az alsó szinten található egy úszómedence, ellenáramoltatóval, finn szauna, valamint egy öltöző, zuhanyzóval. A wellness használata után kényelmesen napozhat a 30 nm-es intim, napozó teraszon, ahonnan a kertbe is lejuthat közvetlenül. Szintén ezen a szinten található, egy kényelmes 2 állásos garázs, egy mosó helyiség, valamint a gépészet is, központi porszívóval kiegészítve.

A földszintről bejáratos, de a domborzati viszonyok miatt már emeleti szinten található, a lenyűgöző panorámával rendelkező tágas nappali, 24 nm-es erkéllyel, egy vendégszoba, konyha, illetve egy fürdő helyiség is. Az emeleten 3 tágas külön nyíló szoba kapott helyett, ezek közül kettő erkély kapcsolatos, és panorámás, valamint 2 fürdőszoba is található ezen a szinten. Az erkély motoros napernyővel ellátott.

A ház fűtését egy új, Brötje gáz kazán biztosítja, a radiátorok mellett, a hideg burkolatok alatt további padlófűtéssel kiegészítve. A ház klimatizált, riasztó berendezéssel ellátott, mely szintenként programozható. Az ingatlan gyönyörű, intim kertjében automata öntözőrendszer található, illetve külön kialakításra került egy rész, mely tökéletes helye lehet a nyári sütögetéseknek.

Francia iskola 750 méterre, buszmegálló 5 perc séta távolságra található, mellyel 6 perc alatt elérhető Hűvösvölgy központja.

További információért, és az ingatlan személyes bemutatásáért, kérem, keressen elérhetőségeimen.

We offer for sale Budapest II. district, Máriaremete, in a fabulous environment, a real luxury house with a picturesque panorama!

The property was built 18 years ago, but is in excellent condition and has been continuously maintained ever since. This special, southwest-facing, 350-square-meter family villa building is located on an excellent 730-square-meter plot, with 3 interior levels, a living room + 4 bedrooms, 4 bathrooms, and a wellness area.

On the lower level there is a swimming pool, a Finnish sauna, and a changing room with a shower. After using the wellness area, you can comfortably sunbathe on the 30 square meter intimate sun terrace, from which you can also go directly down to the garden. Also on this level, there is a comfortable garage for 2 cars, a laundry room, and mechanical engineering, complete with a central vacuum cleaner.

On the second level the entrance is from the ground floor, but already on the first floor, there is a spacious living room with an impressive panorama, a 24 sqm balcony, a guest room, a kitchen and a bathroom. On the first floor, there are 3 spacious rooms with separate opening, two of which have a balcony and a panoramic view, and 2 bathrooms are also located on this level. The balcony is equipped with a motorized sunshade.

The house is heated by a new Brötje gas boiler, in addition to the radiators, supplemented by additional underfloor heating under the cold covers. The house is air-conditioned and equipped with an alarm system that can be programmed for each level. In the property's beautiful, intimate garden, there is an automatic irrigation system, and a separate area has been designed, which can be a perfect place for summer barbecues.

A French school is located 750 meters away, a bus stop is a 5-minute walk away, with which you can reach the center of Hűvösvölgy in 6 minutes.

For more information and a personal presentation of the property, please contact me.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 139207748

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn