Budapest 18. ker.i 55 nm-es ház eladó #4622293

company_logo

38 500 000

Ft

700 000 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 10., 16:21
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló

Leírás

Eladó Budapest XVIII. kerületében, Bókaytelep kerületrészben, a Lőrinc center közelében, kellemes kertvárosi környezetben, 540 nm-es telken, 3 lakásos udvarban, egy teljeskörűen felújított, 50 nm-es, 1+1 félszobás házrész, 75 nm-es, saját használatú kerttel. Tehermentes!
Ide csak költözni kell!

A felépítmény 1960-ban épült tégla alapra, tégla falazattal, fa födémmel, cserép tetővel. Az eladó ingatlan a telek középső részén helyezkedik el. Az első szomszéd az utcafronti épületben, a másik lakó különálló felépítményben lakik.

Az eladó ingatlan az utcáról a főépület mellett elhaladva, a tornácon át közelíthetjük meg. A közös udvartól több ponton záródó biztonsági ajtó választja el. Az ablakok hőszigetelő üvegezésű műanyag nyílászárók, redőnnyel szerelve. A szobák aljzata örök garanciás linóleum padlóval borítottak, az egyéb helyiségek kerámia lappal burkoltak. Az esztétikai felújításon túl műszaki korszerűsítés is történt. Új az elektromos hálózat és kicserélték a víz és szennyvíz vezetékeket is.

A fűtés helyiségenként, digitálisan szabályozható, elektromos üzemű padlófűtés. A használati melegvíz ellátásról egy teljesen új, Ariston villanybojler gondoskodik. A komfortérzetet a nappaliban felszerelt hűtő-fűtő klíma növeli.

A homlokzat 10 cm vastag szigeteléssel rendelkezik. A mérőórák teljesen különállóak, kiépítésre került a H tarifa, melyről fűtésszezonban a padlófűtés, tavasztól-nyárig pedig a hűtés üzemel, rendkívül kedvező díjszabással. Az ingatlan alatt pince, fölötte padlástér áll rendelkezésre.

A telek teljesen körbekerített, osztatlan közös tulajdonú, kis létszámú lakóközösséggel ( mindösszesen 3 lakóval ) rendelkezik és minden lakáshoz saját használatú kertrész tartozik.
Az utcán a parkolás ingyenes és minden esetben találunk szabad parkolóhelyet. A kertben lehetőség van konyhakert, kerti sütögető és kerti tároló kialakítására is. Ideális méretű udvar, rengeteg lehetőséggel.

Az infrastruktúrát tekintve, 5 perc séta az 50-es villamos, több buszjárat megállója úgy mint a 182, 183, 282E, 236, 236A busz

Szintén gyalogosan elérhető közelségben van a Lőrinc Center, piac, orvosi rendelő iskolák és éttermek.

Kiváló lehetőség egyedülállóknak, fiatal pároknak és időseknek egyaránt.

Amennyiben egy nyugodt környéken lévő, kedvező árú és kényelmes otthont keres, akkor ezt a házrészt mindenképp érdemes megnéznie!

Tekintse meg és tegyen rá ajánlatot!
Vaskó Viktor


Hivatkozási azonosító: HZ028954-4622293

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146971954

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn