Jó fogás!

Budapest 08, Palotanegyed / társasházi lakás / tégla / 3 szoba /108 m

company_logo

185 000 000

Ft

1 712 963 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 6., 00:55
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
108 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
26540  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Különleges, Felújított, Kozmopolita Design Lakás, Teljes Berendezéssel Eladó A Palotanegyedben * * * Kuriózum, Luxus Apartman, Kivételes Lehetőség! * * *

Budapest belvárosának történelmi Palotanegyed részében, a Nemzeti Múzeum és a egyetemek szomszédságában, a Szentkirályi utcában, a múlt század elején épült, felújított külső homlokzatú polgári társasház legfelső, 3. emeletén, utcára és belső kertre néző, designerek és filmesek által tervezett, reprezentatív, teljesen újjáépített, 108 m2, nappali, 2 hálószobás, 2,5 fürdőszobás, egyterű étkező-konyhás, napos, nyugodt, rendkívül tágas, 3,5 m belmagasságú, elegáns luxuslakás egyedi design klasszikusokkal és modern bútorokkal.

Extrák:
- Kiemelt lokáció Budapest belvárosában, a Palotanegyed egyik legjobb utcájában.
- Kiemelkedő ár-érték arány, időtálló befektetés.
- Teljesen bútorozott luxus apartman, egyedülálló mid-century design klasszikusokkal és modern bútorokkal, különleges textíliákkal és kortárs artwork válogatással.
- Körbenapozott lakás, rengeteg természetes fény.
- Környezetbarát, elektromos hűtő-fűtő, álmennyezetbe süllyesztett klíma. Napelemes bővítésre alkalmas gépészeti kiállások.
- Nyolc zónás riasztóközpont, beltéri mozgásérzékelők.
- Magas minőségű kerámia burkolat és prémium, szelektált, tömör kőrisfa svédpadló.
- Vadonatúj, 3 rétegű, hőszigetelt üvegű, fa nyílászárók, távirányítós, elektromos alumínium redőnnyel és szúnyoghálóval. Tömör, fényes réz kilincsek.
- Eredeti, tökéletesen felújított beltéri tömörfa ajtók, valamint új, elegáns tapétaajtók.
- Dimmelhető, szofisztikált világítási megoldások.
- Többféle mennyezeti, funkcionális és hangulati fényforrás.
- A fürdőszobákban termosztáttal szabályozható, elektromos padlófűtés. Prémium olasz és spanyol fürdőszobai csaptelepek, szaniterek.
- Fürdőkád, walk-in zuhany.
- A lakás teljesen újjáépített: mennyezet, aljzat és oldalfali szigetelések, új gépészet, új víz- és villanyhálózat. Felújított tetőszerkezet és renovált udvari homlokzat.
- Az épület külső, utcai homlokzata felújított. Az eredeti értékeket megőrző belső udvar varázslatos vadszőlő tengerré alakul át a melegebb hónapokban, mely védett, egyedi természeti kincs.
- Kedvező fenntartási költségek. A közös költség havi 26.540 Ft. A víz-, gáz- és a villanyfogyasztás egyedi mérés alapján fizetendő.
- A lakás tehermentes, azonnal költözhető.
- A lakás egyedi design bútorozása a vételár részét képezi (beépített bútorok, ágyak, kanapék, polcrendszer, komódok, étkezőasztal, étkezőszékek, tükrök, függönyök, stb.). A fotókon szereplő kisebb kiegészítők, design lámpák, textíliák és művészeti alkotások egy része egyedi megállapodás alapján vásárolható meg.

A lakás:
Az 1920-as években a lakás pezsgő művészélet központja volt, eredeti tulajdonosa Kürti József, a Nemzeti Színház színésze volt. Az ingatlant 2023 nyarán designerekből és filmesekből álló befektetői csapat újította fel a meglévő értékek megtartásával, abszolút nemzetközi standard szerint. A nagypolgári, 120 év történetét magában hordozó épület és lakás felújítását és eklektikus berendezését a klasszikus design bútorok és a modern, skandináv hygge hangulat találkozása határozza meg. Az előszobából a nyitott terű, modern étkező-konyha térbe lépünk. A konyha letisztult, modern, elegáns matt fehér, rengeteg tárolóhellyel és beépített gépekkel (indukciós főzőlap, sütő, mosogatógép, hűtő- és fagyasztószekrény). Stílusos 6-8 fős étkező vezet át az impozáns nappali-hálószobába, valamint az onnan nyíló kádas, ablakos fürdőszobába. A lenyűgöző nappali tér három óriási ablakán ömlik be a fény a Szentkirályi utcából, és a tér közepén elnyúló, padlótól plafonig tartó elegáns polcrendszer térelválasztóként is funkcionál nappali és hálószoba funkciók között.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147287493

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Bevíz Zoltán

Active Invest Ingatlanforgalmazó Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn