Budagyöngye mellett, Labanc utcai lakás tulajdonostól eladó

86 900 000

Ft

1 580 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
55 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
5/b

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
13200  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

Eladásra kínáljuk saját tulajdonú ingatlanunkat a II. kerületben, Szépilona városrészen, a Labanc utcában.
A lakás ideális választás lehet mind azoknak, akik szeretnének egy összetartó és kedves, barátságos lakóközösség részesei lenni, mind pedig azoknak, akik egy kellemes és csendes környezetben keresik új otthonukat.
Az ingatlan egy kétemeletes, 12 lakásos társasház első emeletén található lakás. A társasház az 1964-es évben épült. A társasház alapozása: beton, falazata: tégla.
A téglalap alakú, enyhén lejtős köztes telken, két szabadon álló A és B jelű - épület helyezkedik el. A "B" jelű lakóház (amelyben a lakás is található) az úttól távolabb helyezkedik el, a telek hátsó részén, ezért a forgalom zaja nem zavaró. Az ingatlan körbekerített, a kerítés falazott lábazat és oszlopok, acélpálcás mezőkkel, elektronikus személy- és gépkocsi kapuval.
A lakás fő nézete: udvari, belső kertre néző.
A lakás 55 négyzetméter alapterülettel rendelkezik, két kényelmes méretű szobával (nappali, hálószoba), egy egybenyitott konyha-étkező helyiséggel, egy előszobával, egy kamrával, egy külön fürdőszobával, egy külön WC-vel.
A lakás összközműves, higiénikus és tiszta, jelenleg is akár azonnal beköltözhető állapotban van. Lakás felújítás 2010-ben volt: központi fűtés kialakítása, kerámialap burkolat készítése, továbbá 2022-ben festés, mázolás. A nyílászárók anyaga: fa (jó állapotúak). A lakás fűtésének energiaforrása: gáz, berendezése: cirkó. A járófelületek burkolóanyaga: parketta és járólap. A lakás elektromos redőnyökkel, biztonsági ajtóval felszerelt. A lakás jól karbantartott, a környék infrastruktúrája kiváló.
Az ingatlanhoz hozzátartozik egy 1 négyzetméteres erkély, ahonnan kilátás nyílik a gondozott kertre, mely ideális hely a pihenésre és kikapcsolódásra, továbbá egy saját 5 négyzetméteres tárolóhelyiség a pincében, ami nagyszerű lehetőséget kínál a felesleges tárgyak elhelyezésére.
Az ingatlan tulajdonjoga per-, teher- és igénymentes.
A Labanc utcai ingatlan környéke rendkívül kellemes és biztonságos. A parkolás ingyenes az utcán, így a gépjárművel rendelkezők számára is megoldható a parkolás. A társasház udvarában parkolási lehetőség van minden lakó számára ingyenesen. A környék infrastruktúrája kiváló, a közelben találhatóak iskolák, óvodák, bevásárlási lehetőségek és tömegközlekedési csomópontok.
Környék:
A zugligeti Libegő 10 perc sétányira van, a Budagyöngye Bevásárlóközpont gyalogosan kb. 10 perc, ezenkívül pár percre több élelmiszerbolt is található (Príma, CBA). A közelben óvoda, iskola és patika is található.
22-es busz Labanc úti megállója 2 - 3 perc sétányira, a Széll Kálmán tér busszal 8-9 perc, a Budagyöngye Bevásárlóközpont gyalogosan 10 perc, ezenkívül egy magas színvonalú Príma élelmiszerbolt kb. 6 perc sétányira van a lakástól, egy kis CBA pedig 5 perc gyaloglásnyira.
Közlekedés:
A tömegközlekedés kiváló, a 22, 22a, 29, 102, 129, 222-es buszok és az 56, 56A, 59B, 61-es villamosok is pár percen belül elérhetőek. Éjszakai járatok: 922, 956 buszok.

Az ingatlant olyan vásárlóknak ajánljuk, akik szeretik a csendes, békés, nyugodt és zöld környezetet, mégis mindezt közel az infrastruktúrához.
Az ingatlan irányára: 86.900.000.-Ft.
Ingatlanközvetítők kérjük NE Keressenek!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146421379

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn