Bomba ajánlat!

Bp. XVIII. kerületben, 70 m2 felújított családi ház, 220 m2 teleken

company_logo

69 900 000

Ft

998 571 Ft/m²

Cím:

Budapest; XVIII. kerület; Kossuth Ferenc-telep

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 13:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
220  m2

Méret:
70 m²

Leírás

Bp. XVIII. kerület, Pestszentimre - Kossuth telep, családiházas övezetének csendes mellékutcájában kínálom megvételre, kizárólag irodánktól, ezt a 70 m2 nettó alapterületű, 3 szobás családi házat, 220 m2 telekkel, és 10 m2 fedett terasszal.
Az ingatlan, az elmúlt években számos felújításon esett át. A külső homlokzat 10 cm szigetelést, és új színezést kapott, a tető teljesen fel lett újítva. A belső közmű rendszerek, víz, villany, csatorna cserélve lett. Az idén egy új Ariston kondenzációs kombicirkó beszerelésével a fűtéskorszerűsítés is megtörtént. A fürdőszoba teljes felújításon esett át, a szobákban a laminált parkettákat lecserélték. A nyílászáró csere is elkezdődött, két ablak már ki lett cserélve műanyag hőszigetelt bukó -nyílóra, a beltéri ajtók is újak, két szobában és a konyhában van még régi Geréb - tokos ablak, ezek cseréje belülről, a külső szigetelés megbontása nélkül megoldható. Gyakorlatilag a konyha felújítása van még hátra a munkálatokból, de mivel ez a helyiség a mögötte lévő tárolóval egybe nyitható, ennek a munkálatnak már a jelenlegi tulajdonosok nem kezdenek neki. A két helyiség egymásba nyitásával egy 12 m2- étkezős konyha alakítható itt ki. A külső fedett terasz burkolata is cserélve lett, kültéri, fagyálló járólappal burkolt.
A telek ügyvédi megosztással, és kizárólagos használati jogokkal megosztott, telekkönyvileg a mögötte lévő két lakással egy helyrajzi számon nyilvántartott.
A házhoz tartozó kertrész teljesen lekerített, a szomszédoknak nincs átjárás, mivel a ház saroktelken helyezkedik el, ők a másik utcáról járnak be a saját kertjükbe. Az udvar egy része betonozott, de van a telken befüvesített terület is. A kerítés és a kapu szintén új, az autóbeálló automatizált, a telken belül két autó kényelmesen parkolhat.
Az adásvétel során csereként, három hálószoba + nappalis lakás beszámítható érték egyeztetéssel, leginkább szintén a pestszentimrei részről (Alacskai lakótelep, Halomi út, Királyhágó stb.).
Bővebb információkkal és a megtekintéssel kapcsolatban, hívjon bizalommal!

Hirdetés azonosító: 150876707

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn