Antikból Modern

company_logo

138 900 000

Ft

1 177 119 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
118 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Havi közösköltség:
35000  Ft/hó

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Budapest V. kerületében található, felújítandó állapotú, 118 négyzetméteres ingatlanra hívjuk fel a figyelmét. Az épület Bajcsy-Zsilinszky úti elhelyezkedésének köszönhetően lenyűgöző panorámával büszkélkedhet, és számos egyedi lehetőséget rejt magában.

Korábban rendelőként üzemelt, azonban most remek lehetőséget kínál arra, hogy saját igényei szerint alakítsa át otthonává vagy vállalkozásává.

Az ingatlan öt szobája mindegyike csodálatos kilátással rendelkezik a Bajcsy-Zsilinszky útra, és akár könnyen kialakítható bennük vízkiállás. Bár az ablakok frissen felújítottak, a csiszolás és a mázolás még hátravan, azonban már most élvezheti a környék hangulatos látványát.

Bár a fűtési rendszer és az elektromos hálózat frissítésre szorul, jelenleg is tökéletesen működnek. Az ingatlan már rendelkezik villanyórafrissítéssel és energetikai tanúsítvánnyal.

Az ingatlan egyedisége lehetővé teszi könnyű átalakítását, és a magas belmagasságnak köszönhetően akár állógaléria is kialakítható benne.

Az elrendezés és a kiváló elhelyezkedés miatt ez az ingatlan ideális választás lehet orvosi rendelőnek vagy ügyvédi irodának. A Báthory utca környékén könnyen található parkolóhely, így élvezheti a belvárosi életstílust és a praktikumot egyaránt.

Ne hagyja ki ezt a fantasztikus lehetőséget! Alakítsa át álmai otthonává vagy üzletévé ezt az egyedülálló ingatlant, és élvezze a város szívében rejlő kényelmet és eleganciát!

We draw your attention to a renovatable property located in the 5th district of Budapest. Situated on Bajcsy-Zsilinszky Avenue, this 118-square-meter building boasts a breathtaking panorama and offers numerous unique opportunities.

Previously operating as a medical office, it now presents an excellent chance to transform it according to your own preferences, whether as a residence or a business venture.

Each of the property's five rooms provides a splendid view of Bajcsy-Zsilinszky Avenue, with the possibility of easily incorporating water facilities. While the windows have been recently renovated, some sanding and painting work remains, yet you can already enjoy the charming surroundings.

Although the heating system and electrical wiring require updating, they are currently functioning perfectly. The property has already undergone electrical meter upgrading and holds an energy performance certificate.

Thanks to its uniqueness, the property allows for easy customization, and its high ceiling enables the creation of a mezzanine if desired.

Due to its layout and excellent location, this property is an ideal choice for a medical practice or a law office. Parking spaces are readily available in the vicinity of Báthory Street, allowing you to enjoy both the urban lifestyle and convenience.

Do not miss out on this fantastic opportunity! Transform this unique property into your dream home or business and relish the comfort and elegance nestled in the heart of the city!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146320402

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn