Albérlet Diákoknak Kiadó a Népszínház utcában!

company_logo

150 000

Ft

7 143 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Kiadó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

okt 18., 22:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
földszint

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Havi közösköltség:
5000  Ft/hó

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített

Állat hozható-e?:
csak kisebb méretű háziállatok

Kaució:
2 havi kaució

Méret:
21 m²

Leírás

Albérlet Diákoknak Kiadó a belváros szívében!

Fedezd fel Budapest belvárosában ezt a vonzó, galériás lakást a VIII. kerületben, a Népszínház utcában, mindössze pár lépésnyire a Teleki László tértől!

Ez a 21 m-es földszinti lakás intelligensen kihasználja a teret, galériával 42 m-re bővül, így mindenki megtalálja a helyét. Az alsó szinten egy modern konyha, WC zuhanyzóval és egy hangulatos nappali vár rád, ahol barátaiddal töltheted az estéket. A felső szinten egy tágas és egy kisebb hálószoba található, ideális a pihenéshez vagy tanuláshoz.

A lakás bútorozott, így csak költöznöd kell! A frissített bútorok között új kanapé, hűtő és TV is szerepel, a kis szobában pedig elegáns függönyökkel biztosított a kellemes atmoszféra. Gázfűtéses, egyedi parapettes konvektorral, villanybojlerrel rendelkezik, így mindig kellemes hőmérséklet vár.

A közlekedés is kiváló: a villamosmegálló közvetlenül a ház előtt, az M4-es metró pedig mindössze 400 méterre található. Ideális elhelyezkedés diákoknak, akik a város nyüzsgését keresik!

A lakást határozott időre vagy rövid távra, maximum augusztus közepéig tudom kiadni. Ne hagyd ki ezt a remek lehetőséget! Vedd fel velem a kapcsolatot még ma, hogy megmutathassam neked ezt az otthont!



Rent for Students in the heart of downtown!

Discover this attractive, gallery apartment in downtown Budapest in district VIII, on Népszínház Street, just a few steps away from Teleki László Square!

This 21 m ground floor apartment makes intelligent use of space, expanding to 42 m with a gallery, so everyone can find their place. On the lower floor there is a modern kitchen, toilet with shower and a cozy living room where you can spend evenings with friends. On the upper floor there is a spacious and a smaller bedroom, ideal for relaxing or studying.

The apartment is furnished, so you just have to move! The updated furniture includes a new sofa, fridge and TV, while elegant curtains in the small room provide a pleasant atmosphere. It has a gas-heated, unique parapet convector and electric boiler, so a pleasant temperature always awaits.

Transport is also excellent: the tram stop is right in front of the house and the M4 metro line is only 400 metres away. Ideal location for students looking for the hustle and bustle of the city!

I can rent the apartment for a definite period or for a short term, maximum until mid-August. Don't miss this great opportunity! Contact me today so I can show you this home!

Hirdetés azonosító: 150949635

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 23 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn