A Nyugati mellett 1. emeleti, klímás, erkélyes iroda kiadó

company_logo

120 000

Ft

8 571 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
14 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
igen
Parkolás:
Utcán

Leírás

A NYUGATI MELLETT 1. EMELETI BERENDEZETT, KLÍMÁS, ERKÉLYES IRODA KIADÓ

----------
NEXT TO NYUGATI RAILWAY STATION, 1ST FLOOR AIR CONDITIONED OFFICE WITH A BALCONY FOR RENT
For English please scroll down or search on the English website(s)!
----------

Rendkívül frekventált helyen, a Nyugati pályaudvartól 3 perc sétára, A KÖRÚTTÓL 100 MÉTERRE, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető, tégla építésű, LIFTES ház 1. emeletén kiadó egy 14 m2-es, több munkahely kialakítására alkalmas iroda berendezett állapotban.

A további helyiségek bérlőihez alkalmazkodva elsősorban csendes tevékenységet folytató és kevés ügyfélforgalommal működő bérlők számára ajánlom ezt a barátságos, világos, teljeskörűen felújított, LÉGKONDICIONÁLÓVAL is rendelkező, ragyogó elhelyezkedésű, exkluzív irodahelyiséget.

A bérleti díj magában foglalja a női és férfi mosdók használatán kívül egy TEAKONYHA és egy KÖZÖS ÜGYFÉLVÁRÓ HELYISÉG használatát is.
A teakonyhában beépített hűtőszekrény, mosogatógép, kávéfőzőgép, vízszűrő, vízforraló és mikrohullámú sütő is a bérlők rendelkezésére áll.

Az irodához kapcsolódó ÜZEMELTETÉSI KÖLTSÉG minden hónapban fix 35.000 forint, mely MINDEN, A HASZNÁLATTAL JÁRÓ KÖLTSÉGET FEDEZ: tartalmazza a rezsit, a wifi használatot, a mosdók és konyha, a közös helyiségek takarítási díját, a mosdók és a konyha feltöltését, a közös költséget és a riasztó használati díját is egyedi beléptetéssel.

Az irodák bérlői számára lehetőség van egy 8 SZEMÉLYES, TECHNIKÁVAL KORSZERŰEN SZERELT TÁRGYALÓ óradíjas használatára, valamint alkalmankénti nyomtatás, szkennelés és fénymásolás szolgáltatások igénybevételére is.

Minden helyiség ÁLLÍTHATÓ AUTOMATA ROLETTÁVAL szerelt, így az árnyékolás és a teljes sötétítés is könnyedén, távirányítóval megoldható.

A komplexumnak nincs rögzített nyitvatartási ideje, a leendő BÉRLŐNEK ÖNÁLLÓ BEJÁRÁSA LESZ SAJÁT RIASZTÓKÓDDAL, így a nyitvatartása, irodahasználata teljesen rugalmas lehet.

Vállalkozás számára székhelyként, telephelyként az iroda bejelenthető.

A bérlési idő határozatlan, preferált a minimum 1 éves szerződés. Egy évnél rövidebb bérleti időtartam esetén a kaució nem jár vissza.

Az iroda bérleti díja 120.000/hó, a bérbeadó a bérletet áfamentesen számlázza, így a bérleti díjat áfa nem terheli.
Az üzemeltetési és rezsi költség minden hónapban fix 35.000 forint.
A bérleti díjon és az üzemeltetési költségen kívül más költség a bérlőt nem terheli.

Két havi kaució, azaz 2x155.000 Ft letétele, valamint az első havi bérleti és üzemeltetési díj megfizetése mellett az iroda azonnal használatba vehető.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt kérem keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

;

Kiadó további irodahelyiségekért tekintse meg portfóliómat:


==========
NEXT TO NYUGATI RAILWAY STATION, 1ST FLOOR AIR CONDITIONED OFFICE WITH A BALCONY FOR RENT

A 14 m2 office available for rent, suitable for creating multiple workplaces, furnished, is available for rent on the 1st floor of a brick building WITH AN ELEVATOR, 3 MINUTES' WALK FROM THE NYUGATI RAILWAY STATION, 100 meters from the boulevard, easily accessible by public transport.

Adapting to the tenants of the additional premises, I recommend this friendly, bright, FULLY RENOVATED, AIR-CONDITIONED, brilliantly located, exclusive office space primarily for tenants who operate quietly and with little customer traffic.

In addition to the use of the women's and men's washrooms, the rental fee also includes the use of a kitchenette and a waiting room.
A built-in refrigerator, dishwasher, coffee machine, water filter, kettle and microwave oven are available to tenants in the KITCHENETTE.

The OPERATING COST related to the office is a fixed HUF 35,000 per month, which COVERS ALL COSTS ARISING FROM THE USE: it includes utilities, Wi-Fi use, cleaning fees for bathrooms and kitchens, common areas, refilling bathrooms and kitchens, common costs and also the alarm usage fee

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145268688

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn