A Gárdonyi tér mögött, a BME szomszédságában 42 m2-es lakás

company_logo

54 900 000

Ft

1 307 143 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

tegnap, 21:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m fölött

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
8400  Ft/hó
Méret:
42 m²

Leírás

A GÁRDONYI TÉR MÖGÖTT, A BME SZOMSZÉDSÁGÁBAN 42 M2-ES LAKÁS ELADÓ

----------
BEHIND GÁRDONYI TÉR, NEIGHBORING BME, 42M2 APARTMENT FOR SALE IN BUDAPEST
# For English version scroll down!

HINTER GÁRDONYI TÉR, IN DER NACHBARSCHAFT VON BME, 42 M2 WOHNUNG ZUM VERKAUF IN BUDAPEST

  ,   BME,   42 2    
----------

Ki gondolná, hogy Budapest szívében, a Szent Gellért tér szomszédságában találhatunk egy olyan otthont, amely békét, csendet kínál?
**Ez a 42 m2-es lakás olyan, mint egy VÁROSI MENEDÉK, mégis KARNYÚJTÁSNYIRA A PEZSGŐ VÁROSI ÉLETHEZ!**

A LAKÁS BELSŐ TERE:
Térként alkalmazva a jól ismert Bauhaus elveket, A LAKÁS BELSŐ TERE HARMONIKUS, FUNKCIONALISTA ÉS KÉNYELMES. A 19 m2-es nappalihoz, ahonnan a csendes, parkosított udvarra nyíló, 3,25 m2-es erkély nyílik, csatlakozik egy 6 m2-es világos, ablakos hálófülke. A szintén ablakos, 8 m2-es konyhában minden elfér, amire a hétköznapi főzés és étkezés során szükségünk lehet. Az alaprajz szerinti elrendezésben van még egy 5,6 m2-es , ablakos, kádas fürdőszoba és az 5 m2-es közlekedőből egy kamra is nyílik. A belmagasság 3 méter.

AZ ÉPÜLET:
Az 1900-as években épült, 30 lakásos, ZÁRT FOLYOSÓS, tégla építésű társasház a Bauhaus iskola örökségét őrzi. A házban LIFT is található, és a tiszta, csendes, PARKOSÍTOTT ZÖLD UDVARon kellemes perceket tölthetünk. Mindez a 11. kerületben, a Gárdonyi tér és a BME között, a Kende utcában található. A ház tiszta, csendes, mind műszakilag, mind pénzügyileg rendben tartott.

NYÍLÁSZÁRÓK - BURKOLATOK:
A lakás nyílászárói fából készültek, a járólapos fürdőszoba és kamra kivételével minden helyiség 1,5 éve kapott új laminált padlóburkolatot.

FŰTÉS ÉS FENNTARTÁSI KÖLTSÉGEK:
A lakás távfűtéses, melynek átalánydíja havi 11 ezer forint. A vízhasználat és az áramdíj mérőórák szerint fizetendő. A közös költség összege csupán 8.400 forint. A lakásban 20 Amperes elektromos kapacitás érhető el.

KÖZLEKEDÉS ÉS PARKOLÁS:
Parkolni az utcában és a környéken tudunk, a helyi lakosoknak kedvezményes lakossági parkoló bérlet vásárlására van lehetőségük. Ne feledjük, hogy A MÓRICZ ZSIGMOND KÖRTÉR MINDÖSSZE 5 PERC SÉTÁRA található, ahol számos buszjárat, villamos és a metró is elérhető, tehát a közlekedés ragyogó.

KÖRNYÉK:
A LAKÁS KÖRÜLI INFRASTRUKTÚRA LENYŰGÖZŐ: számos üzlet, szolgáltatás és étterem érhető el, miközben az utcában nincs nagy átmenő forgalom. A BME közelsége miatt is fiatalos, dinamikus hangulat uralkodik a környéken.

LAKÓKÖZÖSSÉG ÉS KÖZÖS KÉPVISELET:
A ház lakóközössége barátságos, főként fiatalokból áll. A közös képviselő agilis, a ház érdekeit szem előtt tartva végzi a munkáját.

TÁROLÁS:
A lakásban helyet kapó kamrán kívül az alagsorban közös tárolóhelyiség is a rendelkezésre áll.


** Ha olyan otthont keres, ahol feltöltődhet és mégis élvezni szeretné a város életét, ez a lakás önnek való! **

FELSŐOKTATÁSBAN TANULÓK SZÁMÁRA valódi kincs ez a lakás, legyen szó a tanulmányokhoz ideális környezetről, a kiváló közlekedésről vagy a közösségi életről.

Ugyanakkor ez a lakás STABIL ÉS HOSSZÚTÁVÚ BEFEKTETÉSI LEHETŐSÉGet is jelenthet elhelyezkedése, kiváló infrastruktúrája miatt, a közelben található oktatási intézmények pedig tovább növelhetik a bérleti potenciált.

Az ingatlan per- és tehermentes, gördülékenyen birtokba adható.
Banki hitelre is megvásárolható, melyhez díjmentesen bankfüggetlen tanácsadást és teljes körű ügyintézést, valamint egyedi, kamatkedvezményes konstrukciókat tudunk ajánlani.
Ezen kívül rendelkezésre állunk ingatlanjogi szolgáltatásokkal is. Ingatlanügylete előtt kérje díjmentes előzetes ügyvédi tanácsadásunkat!

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

;
==========
==========
BEHIND GÁRDONYI TÉR, NEIGHBORING BME, 42M2 APARTMENT FOR SALE IN BUDAPEST

Who would have thought that in the heart of Budapest, in the neighborhood of Szent Gellért Square, we could find a home that

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142343629

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn