856 nm-es étterem eladó Budapest 3. ker. #4578026

company_logo

640 000 000

Ft

747 664 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 14., 18:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
856 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Házszám:
1

Leírás

Eladó, Budapest 3. kerületében, Óbuda központi részén, vendéglátásra tökéletesen alkalmas, belső kétszintes, jó állapotú patinás, 856 nm-es, belső teraszos nagymultú étterem, mely panziónak is tökéletesen alkalmas lehet.

A felépítmény kb. 1900-ban épült az Óbudai egyik legfrekventáltabb helyén, tégla alapra, tégla falazattal, fa födémmel, kerámia cseréptetővel, önálló körbejárható vendéglátó egységként, a Dunától pár perc sétára.

Az Épület:
A műemlék épület, évtizedek óta vendéglátóhelyként funkcionál.
A földszinten rendelkezik több szeparálható vendégtérrel, melegkonyhával és kiszolgáló helyiségekkel. Az épület szárnyai hangulatos teraszt fognak közre. A mai kor követelményeinek megfelelően hűtő helyiségek, mosogatók, iroda és hulladékkezelő is helyet kapott az épületben, de a szinten található több mosdó és játszósarok is. A konyhából lépcsőtér vezet a felső szinte, ahol személyzeti öltözők kerültek kialakításra. Az épület másik oldalából elérhető lépcsőn keresztül közelíthető meg a boros pince.

Az épületben található, fekete-fehér mosogató, fagyasztó és hűtőkamra, külön zöldséges és szárazárú raktár, iroda, a személyzet számára mellékhelyiségek, öltözők és illetve a különböző eszközök tárolásához kényelmes méretű raktár.

Burkolatokat tekintve a vendégterek aljzata lamintált padlóval fedettek, a kiszolgáló helyiségek pedig kerámia lappal burkoltak.

Műszaki:
A fűtésről és a használati meleg víz-ellátásról tökéletesen működő Beretta kazán, illetve többgázüzemű bojler gondoskodik.

Az épület ablakai hőszigetelő üvegezésű fa nyílászárók, az utca fronton spalettával szerelve. Az ingatlan, minden közmű szolgáltató felé, külön mérőórával rendelkezik.

Az elektromos hálózatot fokozatosan korszerűsítették, hogy kiszolgálja a vendéglátáshoz szükséges nagy áramigényű berendezéseket. A konyhai eszközök (melyek a vételár részét képezik), alkalmassá teszik arra, hogy akár további kellékek beszerzése nélkül elindulhasson az új vállalkozás.

A biztonságról kiépített kamera és biztonsági rendszer gondoskodik.

Egyéb:
A Vételár tartalmazza a vendégek fogadásához szükséges eszközök túlnyomó részét is, mint minőségi székek, asztalok, illetve kültéri rattan bútorok. Salátás italos és fogadó pultok, felszerelt és kiépített gyermek sarok.

Óbuda történelmének szerves részét képezi ez a patinás étterem , mely méltó helyszíne lehet, esküvőknek szülinapoknak és családi rendezvények lebonyolítására. Mind az épület külső hangulata, minden a belső enteriőr egyedülálló nagypolgári érzést áraszt, mely várja, hogy újra bekapcsolódjon a magyar gasztronómiának vérkeringésébe.

640000000 Ft
Érd: Minor Zsolt
Briliáns fokozatú értékesítő

Hivatkozási azonosító: VL096749-4578026

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147064265

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn