6.ker Podmaniczky utcában nagypolgári lakás 2 lakássá alakítva

company_logo

120 000 000

Ft

902 256 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ma, 11:44
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
133 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
1

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
26000  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
1

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Eladó egy 133nm-es 4+1 szobás 1. emeleti ingatlan a Diplomatanegyed határán, a Podmaniczky utcában. A nagypolgári lakás két lakássá átalakított- a kisebb lakás 40 nm 1+1 szobás, a nagyobb 93 nm 3 szobás.

Nyugati tér-Podmaniczky utca átfogó fejlesztési projekt
2022 március végén a brit építésziroda, a Grimshaw Architects tervét fogadták el -ennek alapján kerülnek kidolgozásra a projekt részletes tervei.
A beruházása nyomán a következő években 23 és fél hektár, vagyis csaknem két városmajornyi közterület szabadul fel, és nyer teljesen új funkciót.

A Podmaniczky út mentén felszámolják a rozsdaövezetet, és egészen a Városliget térségéig elnyúló zöld folyosót alakítanak ki új fákkal, játszóterekkel és kutyás élményparkkal

A tervek megvalósulásával a Nyugati pályaudvar egy korszerű, háromszintes pályaudvarként fog újjászületni. Az Eiffel-csarnokból egy új közösségi teret hoznak létre üzletekkel, kávézókkal, rendezvénytérrel és éttermekkel.


A lakás(ok):
Az ingatlan egy 6 szintes, több mint 100 éve épült társasházban a Diplomatanegyed határán, a Podmaniczky utcában a Bajza utcához közel található -bejárata a Podmaniczky utcáról nyílik.
Az eladásra kínált ingatlan ketté lett bontva, ugyanakkor egy helyrajzi számon szerepel.
A két lakás összesen 133 négyzetméteres, 4 + 1 fél szobás lakás.
Zárt ablakok mellett csendes a lakás. Annak ellenére, hogy 1. emeleten van a lakás, a nagy erkélyről látszanak a budai hegyek is. A házban lift működik.
Tájolásának (ENY) köszönhetően délután a legvilágosabb az ingatlan.

Mindkét lakás átesett felújításon. A kisebb lakás 2006-ban lett teljesen felújítva: burkolatok, hálózatok, ablakok kialakítása/felújítása történt, kombi cirkó fűtés lett kialakítva. A nagyobb lakásban festés volt, új WC került be és 2013-ban új cirkó (Ariston kombi cirkó) beszerelése valósult meg.

Az ingatlan elosztása (alaprajz):
Kis lakás 40nm, 1+1 szoba:
Külön bejáratú, A lépcsőházból lehet bejutni, ahonnan nyílik egy előszoba, melyből nyílik a hálószoba, melynek ablaka a belső kertre néz. Az előszobából nyílik a konyha, melyből egy zuhanyzós fürdőszoba nyílik, ahol a wc is található. A konyhából nyílik egy tágas nappali, melynek ablaka a Podmaniczky utcára néz.

Nagyobb lakás: 93nm, 3 szoba
Szintén külön bejárattal rendelkezik. A lakásba belépve egy kis előszoba található, melyből egyből nyílik egy tágas konyha étkezővel. Innen tovább haladva egy kisebb folyósón keresztül eljutunk a nappaliba, melynek ablakai utcára néznek, ebből a szobából nyílik a 8 négyzetméteres erkély is. A folyosóról nyílik külön egy wc, illetve külön egy tágas kádas fürdőszoba. A fürdőszobából, illetve a nappaliból nyílik az egyik hálószoba, így akár körbe is járható. Az első hálóból pedig nyílik a második hálószoba, melyet ugyanúgy meg lehet közelíteni a tágas konyhából, ezzel elérve, hogy egy sokkal nagyobb körben is körbe járható a lakás.

A lakáshoz tartozik 1 db tároló is a pincében, melynek mérete kb. 2 négyzetméter.
A lakás riasztóval ellátott.
A háznak zöld belső kertje van - ....szoba(k) ide néznek.

Közös költség: a lakás méreteihez képest meglepően alacsony: 26.000 Ft/hó
Egyedi mérőórákkal felszerelt mindkét lakás.

A két lakás külön van kiadva jelenleg, közös megállapodás alapján költözhető.
Ár: 125.000.000 Ft, EUR-ban is fizethető árfolyam megállapodás alapján.

Környék -kiegészítés:
A lakástól közvetlen környezete Budapest egyik legizgalmasabb része: 3-4 sarokra található a Hősök tere a Szépművészeti múzeum, Műcsarnok. A Városliget szintén komoly fejlesztéseken esik át rengetek szórakozási és sportolási lehetőséget kínál. Állatkert, Széchenyi fürdő szintén 10 perc séta a lakástól.
Westend City Center Budapest egyik kiemelt bevásárló központja éttermekkel, szolgáltató egységekkel, de maga a Podmaniczky utcában is sok éttermet, kávézót, kisebb boltot találunk.

Bármilyen kérdés, érdeklődés esetén örömmel állunk rendelkezésére.
Rubóczky Tamás / Realida

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 128585664

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás