45m2-es 1 szobás lakás, IX. kerület, 2007-ben épült, kitűnő állapotú

59 000 000

Ft

1 311 111 Ft/m²

Cím:

Budapest; IX. kerület; Középső-Ferencváros

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
45 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
házközponti

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Házszám:
33

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
16920  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Riasztó

Leírás

A IX. kerület kedvelt részén a Tóth Kálmán utca 33. szám alatt eladó 45 m2-es 1 szobás 2007-ben téglából épült kitűnő állapotban lévő 3. emeleti lakás, liftes társasházban. A lakás felszereltsége: konyhabútor, kerámialapos tűzhely, hőlégkeveréses sütővel, klíma, riasztó, beépített szekrény az előszobában, plusz külön kis bepolcozott kamra. Az udvarra néző ablakok redőnnyel és részben szúnyoghálóval szereltek. A képeken látható nappali szekrénysor, dohányzó asztal, étkezőasztal, mosogatógép nem képezi a vételár részét, a lakás azok nélkül kerül eladásra. Kis rezsijű lakás, egyedi mérésű házközponti fűtéssel. A lakás kitűnő állapotban van, 1 éve lett teljesen kifestve. A szokásos garzon mérethez képest lényegesen nagyobb lakás (45m2), így egy közfallal akár két légtér is kialakítható. Parkolás az utcán, közterületen vagy a társasház alatt található mélygarázsban van időnként lehetőség kocsibeálló bérlésre vagy vásárlásra. Azonnal költözhető. Megtekintéshez előzetes telefonos egyeztetés szükséges. Érd.: Jen Istvánné (20/9513342)
A lakás tehermentes, közvetlenül tulajdonostól eladó.
Ingatlanközvetítők kérem ne keressenek.

Értékálló befektetés irodák és egyetemek közelében.
A társasház kiváló elhelyezkedése értékálló befektetési lehetőséget kínál. A könnyű kiadhatóságot a közelben lévő irodák és egyetemek biztosítják: a Soroksári úton számos irodaház található (Vodafone Magyarország Zrt., Morgan Stanley, K&H stb.), illetve sétatávolságra vannak a Semmelweis Egyetem és az Eötvös Loránd Tudományegyetem épületei is.
Megújuló, folyamatosan fejlődő városrész
A társasház a Haller utca, Mester utca és Könyves Kálmán körút által határolt, megújuló negyedben épült. A városrész a Corvin-negyed városrehabilitációjához hasonlóan teljesen átalakul, modern lakókörnyezetet (és új szolgáltatásokat) kínálva az itt lakóknak. A Közvágóhíd ikonikus kapuja, az azt díszítő szobrok és a védettséget élvező épületek megtartása mellett új ingatlanfejlesztésekkel bővül a terület, mellyel a negyed történelmi hagyományai és új funkciói együtt üde színfoltot képviselnek majd a pesti oldalon.
A társasház a Nádasdy utca és a Tóth Kálmán utca sarkán helyezkedik el. A 2-es villamos, a 23, 54, 55-ös buszok és a 918, 923, 979 és 979A jelzésű éjszakai autóbuszjáratok Haller utcai megállója csupán 5 perces sétára található, továbbá a 4-6-os villamos Boráros téri megállója, és a 3-as metróvonal Klinikák és Nagyvárad tér állomásai is 15 percen belül elérhetők.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144696564

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn