3 szobás, loggiás, remek állapotú panel lakás eladó!

company_logo

49 900 000

Ft

702 817 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

máj 1., 20:23
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Utcán

Belmagasság:
3 m alatt

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
17600  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön
Méret:
71 m²

Leírás

Megvételre kínálom ezt a kiváló állapotú, teljeskörűen felújított, 71 m-es, loggiás lakást Budapest 18. kerületének kedvelt részén, a Csontváry Kosztka Tivadar utcában található karbantartott, 10 emeletes panel társasházban. A lakás 2024-ben esett át strangcserén, biztosítva a vízvezetékrendszer hosszú távú megbízhatóságát.

A déli tájolású ingatlan rendkívül világos, három különálló szoba, egy tágas hall, egy fürdőszoba, különálló WC, praktikus kamra és jól felszerelt konyha áll a leendő tulajdonos rendelkezésére. A 2019-ben végrehajtott felújítás során minden cső és villanyvezeték cseréje megtörtént, modern, kopásálló burkolatok kerültek lefektetésre, az új műanyag nyílászárók pedig kétrétegű üvegezéssel, redőnnyel és hővisszaverő fóliával vannak ellátva, így nyáron is kellemes a lakás hőmérséklete.

A loggia kiváló hely a pihenésre, és elegendő teret biztosít akár egy kis kerti bútor elhelyezésére is. A fűtésről távfűtés gondoskodik egyedi mérővel, ami lehetővé teszi a fogyasztás pontos nyomon követését. A közösköltség rendkívül kedvező, mindössze 17,600 forint, ami tartalmazza a felújítási alapot és a szokásos közös költségeket is.

Az ingatlan 1/1 tulajdonú, per -, igény és tehermentes.

A Budapest 18. kerülete, más néven Pestszentlőrinc-Pestszentimre, egy kellemes, családbarát környék, amely az elmúlt években egyre vonzóbbá vált mind a helyi lakosok, mind a befektetők számára. A Csontváry Kosztka Tivadar utca közelében található a lakás, mely egy nyugodt, zöldövezeti részen helyezkedik el, így ideális választás azok számára, akik a város zajától távol, de mégis közel szeretnének élni a főváros szolgáltatásaihoz.

A közlekedés kiváló, több buszjárat is biztosítja a gyors elérhetőséget a központi pontok felé, így a város többi része is könnyedén elérhető. A közelben található Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér is előnyt jelent azok számára, akik gyakran utaznak.

A kerületben számos oktatási intézmény található, többek között óvodák, általános és középiskolák, amelyek kiváló lehetőséget nyújtanak a családok számára. Emellett egészségügyi szolgáltatásokban sem szenved hiány a környék; több háziorvosi praxis, gyógyszertár és a kerületi egészségügyi központ is könnyen elérhető.

A mindennapi bevásárlásra is számos lehetőség nyílik, hiszen a környéken szupermarketek, helyi piacok és kisboltok sorakoznak. A szabadidő eltöltésére is bőven akad lehetőség; parkok, játszóterek és sportlétesítmények biztosítják a kikapcsolódást minden korosztály számára.

Ez a rész a kerületnek ideális választás azoknak, akik egy csendes, zöld környezetben szeretnék élvezni a városi élet előnyeit. A közösségi élet itt virágzó, számos helyi esemény és program várja az itt élőket, így az új lakók gyorsan beilleszkedhetnek és érezhetik otthon magukat ebben a barátságos környezetben.
Ha szeretne egy csendes, mégis jól megközelíthető otthonra lelni, ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget!

Amennyiben felmerültek kérdései az ingatlannal kapcsolatban vagy megszeretné tekinteni akkor kérem írjon vagy hívjon a megadott telefonszámon. A hét minden napján elér!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147484323

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn