18. kerületi irodaház 300 m2-es két szintje klímás irodákkal

company_logo

490 000

Ft

1 633 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
300 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
központi fűtés

Emelet:
2

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen
Parkolás:
Udvarban

Leírás

18. KERÜLETI IRODAHÁZ 300 M2-ES KÉT SZINTJE KIADÓ KLÍMÁS, BERENDEZETT IRODÁKKAL ÉS 40 M2-ES TÁRGYALÓVAL

----------
18TH DISTRICT OFFICE BUILDING FOR RENT, TWO FLOORS OF 300 M2 WITH AIR-CONDITIONED, FURNISHED OFFICES AND MEETING ROOM OF 40 M2
For English please scroll down or search on the English website(s)!
----------

Egy különleges, egyedi tervezésű és belsőépítészeti megoldásokkal rendelkező irodaház két teljes szintjének bérlésére nyílt most lehetőség, ahol a barátságos légkörű irodák és az exkluzív, a Budai hegyekre nyíló panorámás tárgyaló nem csak munkahelyek, hanem a mindennapi inspiráció forrásai.

KIVÁLÓ ELHELYEZKEDÉS ÉS KÖZLEKEDÉSI KAPCSOLATOK
Az irodaház a 18. kerület autóval és tömegközlekedéssel jól megközelíthető részén helyezkedik el, közel a Nagykőrösi úthoz, valamint az M5 Soroksár/Pestszentlőrinci lehajtójához.
Buszmegállók az irodaépülettől 150 méterre vannak, ahonnan 20-40 perc alatt elérhető a Határ út, a Boráros tér, a KÖKI. A Pestszentimre vasútállomás 8 perc séta, ahonnan Zugló és a Nyugati pályaudvar 30 percen belül elérhető.

FUNKCIONÁLIS ÉS ELEGÁNS IRODATEREK, PANORÁMÁS TÁRGYALÓ
Jelenleg az öt szintes irodaház két felső szintje kiadó, melyeken az alaprajzok szerinti elrendezésben és a fotókon látható berendezéssel az alábbi helyiségek találhatók.
A 2. emeleten, összesen 200 m2-en van egy 17, egy 44, egy 22, egy 18 és 21 m2-es irodahelyiség, egy 12 m2-es irattár, egy 8 m2-es, titkári vagy recepciós tevékenységre ragyogóan alkalmas fogadó helyiség, továbbá két wc és egy tágas, kb. 30 m2-es, világos, barátságos konyha-étkező.
A fölötte lévő tetőtéri szint belső lépcsőn közelíthető meg. Itt összesen 100 m2-en irodaként használható terek, mosdó, valamint egy 40 m2-es gyönyörű, exkluzív, a Budai hegyekre nyíló panorámás tárgyaló kapott helyet, ahonnan a kilátás meseszép.

EGYEDI MEGJELENÉSŰ, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ IRODAÉPÜLET
Az épületben minden irodahelyiség világos, újszerű. Az épület 6 kamrás műanyag ablakokkal, illetve Velux tetőablakokkal felszerelt, minden helyiség kategóriájában minőségi, egyedi gyártású bútorokkal berendezett. Minden helyiség hűtő-fűtő klímával rendelkezik.
Az irodahelyiségek laminált parkettával, a vizes helyiségek és a konyha-étkező járólappal burkoltak.
Az épület kiválóan karbantartott, a terület rendezett.

ENERGETIKAI HATÉKONYSÁG, GAZDASÁGOS FENNTARTÁS
A fűtés történhet a saját gázkazánnal és a helyiségenkénti radiátor hőleadókkal, valamint a szintén minden helyiségben felszerelt hűtő-fűtő klímákkal is.
A közös költség 19 ezer forint, mely tartalmazza a vízfogyasztást, a közös helyiségek világítási és takarítási költségeit, valamint a parkoló használatát.
A gázfogyasztás saját almérő alapján fizetendő, elektromos mérőóra szintenként van, az áramdíj szintén mérés szerint fizetendő.

FELSZERELTSÉG, BIZTONSÁG ÉS RUGALMASSÁG
A helyiségek a fotókon látható egyedi gyártású bútorokkal berendezettek.
Az épület biztonsági kamerákkal ellátott, parkolási lehetőség az udvarban is biztosított.
Több internetszolgáltató elérhető a környéken, internet elérésre a bérlő önállóan köt szerződést.
Az irodaépületnek nincs rögzített nyitvatartási ideje, a leendő bérlőnek önálló bejárása lesz, így a nyitvatartása, irodahasználata teljesen rugalmas lehet.

A bérleti díj áfa mentes, a bérleti díjat terhelő szja kötelezettség a bérlőt terheli.
Preferált a minimum fél, egy éves szerződés. Két havi kaució letétele mellett az irodaszintek azonnal használatba vehetőek.

Bővebb tájékoztatásért és megtekintéshez időpont egyeztetés miatt kérem keressen elérhetőségeimen, a telefont bármikor felveszem, ha mégsem tudom, mindig visszahívom önt és minden levélre válaszolok:

;

Hívjon és örömmel megmutatom ezeket az igazán különleges kialakítású, meleg, barátságos légkörű irodákat, ahol nem csak a munkavégzés, de az ügyfélfogadás is színvonalas környezetben tud zajlani!
=====
18TH DISTRICT OFFICE BUILDING FOR RENT, TWO FLOORS OF 300 M2 WITH AIR-CONDITIONED, FURNISHED OFFICES AND MEETING ROOM OF 40 M2

It is now possible to rent two entire floors of a special, uniquely

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146454631

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn