Eladó 120 nm-es ház Budapest 17. ker.

company_logo

79 500 000

Ft

662 500 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 8., 11:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
120 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
630  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Számos lehetőséget rejtő XVII kerületi családi ház, óriási pincével eladó. Eladó egy XVII.kerületi 120nm lakóterülettel rendelkező ingatlan,családi házas övezetben található,nappali+ 3 szobás, óriási 120 m2-es pincével, aknával rendelkező dupla garázzsal, első és hátsó kerttel.

A fűtésről gáz és vegyes tüzelésű kazán gondoskodik. A kertben található artézi vizet adó kút, számtalan felhasználási lehetőséget nyújt, mivel a földügyi nyilvántartásban is szerepel.

Vállalkozók részére az óriás méretű pince rengeteg lehetőséget rejt magában, főként mivel az ipari áram is bevezetésre került, ezt már csak engedélyeztetni kell. Ezen kívül akár külön kis iroda, vagy egy hűvös, látványos borospince is kialakítható. Amennyiben viszont a leendő tulajdonos csak gépjárművek tárolására használná, úgy egyszerre akár 4 autót is képes kényelmesen befogadni. Az ingatlanban mind a Digi, mind a T-com szolgáltatást nyújt.

A stabil alappal és jó állapotú falakkal rendelkező ház a modernebb, nagyobb teret kedvelők számára is megfelelő lehet. Némi átalakítással amerikai konyhás/étkezős nappali, egybe nyitott szobák is kialakíthatóak.

Elhelyezkedését tekintve a legideálisabbnak mondható azok számára, akik nyugodt, békés környezetben szeretnének otthont találni, mégis fontos számukra a jó infrastruktúra. Az ingatlantól néhány utcára magán és állami bölcsőde, óvoda, iskola, orvosi rendelő, és fogászat és buszmegálló is található. Bevásárláshoz, az utca végén a közeli kisbolt, ezen kívül két nagyobb hipermarket és rengeteg közepes méretű szupermarket és a hét minden napján nyitva tartó nagy területen elhelyezkedő zárt piac komplexuma nyújt lehetőséget. A közeli művelődési házban számos színvonalas gyermek és felnőttprogram ad lehetőséget a kikapcsolódáshoz.

A kerület modern, mégis különleges hangulatú, békés kisvárosi feelinget nyújt. A központban lévő nemrég nyílt óriási sportcsarnok, a kerületi sportlétesítmények, edzőtermek mind a téli, mind a nyári sportok szerelmeseinek megfelelően képesek kielégíteni minden igényüket. A gyermekek részére rengeteg program, szakkőr, edzési lehetőség áll rendelkezésre. A kerületben számos jó nevű állami és magánóvoda, nemzetiségi,valamint több egyházi iskola, sőt még nyelvoktatásáról híres középiskola is található. A Naplás tó, a Merzse mocsár, a patakpart a természetet kedvelők számára akár biciklivel is gyorsan megközelíthető, és remek hétvégi programot nyújt. A gasztronómia iránt érdeklődők számára több hangulatos étterem ( és a fiatalok kedvenc gyorséttermei), valamint neves cukrászdák kínálják minőségi édességeiket, fagylaltjaikat. A Podmaniczky kastélyban évente több alkalommal is rendeznek bálokat és egyéb színvonalas rendezvényeket, melyeken a kerületi lakosok is szívesen részt vesznek.

Minden évszakban számos program, nyújt lehetőséget kikapcsolódásra. Karácsonyi vásár, jégpálya, görkori park, majálisok, színházi előadások gondoskodnak az otthonhoz közeli szórakozási lehetőségről.

Tömegközlekedés szempontjából a központból gyorsan eljuthatunk a metróhoz (Őrs vezér tér, Határ út, Köki), vonattal pedig a keleti vagy a Nyugati pályaudvarra. Autóval közlekedőknek rengeteg gyors és menekülő útvonal áll rendelkezésre elkerülni a reggeli és esti dugókat. Az M0 autópályára is több fel és lehajtási lehetőség adott.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146166305

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn