11.kerületi 94 m2-es tégla lakás eladó garázsbeállóval, tárolóval

135 000 000

Ft

1 436 170 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 24., 18:01

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
4

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Teremgarázsban

Házszám:
49 c

Kertkapcsolatos:
nem

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Havi közösköltség:
26000  Ft/hó

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Akadálymentesített, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal
Méret:
94 m²

Leírás

A 11.kerületi Rétköz utca középső, a sasadi részén, egy 4 emeletes, liftes tégla ház 4. legfelső emeletén, egy dupla összkomfortos lakás eladó.
A bejárati ajtón belépve egy jó méretű előszobába érünk. Itt található egy WC kézmosóval és egy speiz szellőzéssel. Egyenesen tovább haladva a konyhába érünk, ahol minden kéz nyújtásra esik jobbra és balra, de van hely két személy étkezésére is. A konyhából nyílik a nagyobbik 5,5 m2-es erkély, ahol parkra néző kellemes környezet fogadja a kiülőket. Az előszobából jutunk be a nagy méretű hallba, mely nagyobb társaság esetén étkezőként használható, innen nyílnak a következő helyiségek: nyugati fekvésű nappali, két darab keleti tájolású, belső parkra néző hálószoba és egy beépített szekrényes gardrob folyosó, melyről nyílik a kádas fürdőszoba a 2. WC-vel és a harmadik hálószoba, melyből egy loggiára tudunk kimenni. Az ingatlan önálló fűtéséről és melegvíz ellátásáról egy szinte új, Bosch kondenzációs kazán gondoskodik, gazdaságos üzemeltetéssel.
A nappali tartózkodó helyiségeket klíma hűtheti. A konyha mindkét oldalon beépített szekrénnyel, gáz tűzhellyel, mosogató géppel van felszerelve. A nappali szoba egyik falát egy iparművész által tervezett , egyedi készitésű szekrénysor díszíti. A házban 12 lakás van, csendes, rendes, kulturált lakókkal. A parkolás a ház alatti, teremgarázsban lévő saját tulajdonú, külön helyrajzi számú beállóban megoldott, ami plusz 10 MFt. A ház előtti parkolás ingyenes.
A környék infrastruktúrája kiváló. A kitűnő elhelyezkedésnek köszönhetően kiváló intézményi infrastruktúra és remek közlekedés jellemzi a környéket. A városrészben több kiváló oktatási intézmény, bölcsődék, óvodák is vannak. Rendelkezésre áll posta, orvosi rendelők, gyógyszertár, buszmegállók. A közelben kisebb boltok, és szupermarketek ( Penny, Aldi, Spar, Lidl ) megtalálhatóak. Az Eleven Center bevásárló központ és a Budaörsi hipermarketek (Tesco, Auchan, Media Markt, IKEA, Decathlon, Xxxlutz) 5-10 percnyi távolságra vannak autóval.A belváros (Ferenciek tere) közvetlen járattal 15-20 perc alatt megközelíthető, közvetlen buszjárattal elérhető a Kelenföldi és a Déli pályaudvar metróállomás, (M4-es metró vagy a 8E, 108E, illetve 139 es autóbuszok egyikével), a közeli M1 és M7 autópályákról pedig a teljes nyugati régióba eljuthatunk a városközpont érintése nélkül, ideális lokáció, ha Balatonra jár az ember.
Ha élhető környéken, kellemes, gazdaságos, korszerű és tágas lakásban szeretne élni, akkor ezt most megtalálta !

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147322142

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn