Egyedi ajánlat!

Tokaji, 340 m2-es, egyedi építésű családi ház eladó!

company_logo

135 000 000

Ft

397 059 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 12:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
340 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Szintek száma:
3

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
18

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
830  m2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Légkondicionáló, Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha, Riasztó

Leírás

Csak Nálunk!

Tokaj kiemelt lakóövezetében, a Csalogány utca 18 szám alatt, eladó egy 830 m2-es telken elhelyezkedő, egyedi tervezésű, 2005-ben épült, kelet nyugati tájolású, tégla építésű, 340 m2-es, három szintes, 4 szoba + nagy nappali étkező konyhás, gardróbos, galériás, két fürdőszobás és teraszos, fedett medencés családi ház, hozza tartozó dupla garázzsal, parkosított udvarral és filagóriával.

Elhelyezkedés:

Az ingatlan csöndes környezetben, panoráma kilátással a Bodrog folyótól es a tokaji hegytől 150 méterre helyezkedik el. Az ingatlan benapozottsága kiváló. A telek széles utcafronttal (23 méter), két nagy távvezérelt nyíló kapuval és egy személyi bejáróval rendelkezik. A kerítés az utcafronton kovácsoltvas, a telek határon szilárd falazat. Az udvar térkővel, rendszeresen karban tartott gyeppel es növényzettel kialakított, amit egy öntözőrendszer lát el vízzel. Az udvaron kerti sütögető és egy 40 m2-es filagória található.

Műszaki tartalom:

Az épület 2005-ben Porotherm 38-as téglából épült masszív tetőszerkezettel. 2019-ben, felújítás keretben új hódfarkas mintázatú cserépfedést kapott, a belső és a külső is falazat tisztasági festésen esett át, valamint gazkazán csere történt. A ház nagy mérete ellenére rendkívül alacsony a fenntartási díja. A tetőn kőzetgyapot, a külső falazaton részben nikecell és hőszigetelt nemesvakolat van. Gázcirkó fűtéses, két szabályozható termosztáttal, a nappaliban padlófűtéssel, a szobákban radiátor hőleadókkal. A házban központi inverteres (hűt fut) klíma dolgozik 4 beltéri egységgel. Hőszigetelt üvegekkel ellátott fa nyílászárókkal szerelt, az árnyékolás reluxával megoldott. A burkolat a szobákban kiváló állapotú halszálkás parketta, a többi helyiség járólapos. Az ingatlan tartozéka egy Bosch eszközökkel gépesített beépített konyha, gáztűzhellyel, villany és mikrohullámú sütővel, páraelszívóval és mosogatógéppel. A pihenést egy 20 m3- es fűthető medence biztosítja illetve a medencetérből kilépve jakuzzi, valamint finn szauna is rendelkezésre áll. A terasz alatt egy 15 m2-es, praktikus szerszámtároló is található. A telken három fázisú ipari áram van, valamint kamera és biztonságtechnikai rendszerrel védett.

Fontos: A Jelenleg Elvárt Határérték Alatt Teljesít A Ház Energia Felhasználás Szempontjából, Így Emelt Többletköltséggel A Közüzemi Díjakat Illetően Nem Kell Kalkulálni!

Alaprajz elosztás:

Alsó szint (112 m2): előtér közlekedő, mosókonyha, tágas relaxációs helyiség medencével es szaunával, valamint egy 32 m2-es dupla garázs, amiből az átjárás biztosított. A közvetlen kertkapcsolat és a teraszra való kijutás innen is megoldott.

Földszint (150 m2): tágas étkező konyha kamrával, galériás nappali fából készült csigalépcsővel és közvetlen 60 m2-es teraszkapcsolattal, hálószoba saját 15 m2-es terasszal, fürdőszoba, gardrób, külön WC bidével és kézmosóval.

Tetőtér (78 m2): külön zárható helyiségben lépcsőn keresztül érhető el, ahol 3 egész szoba és egy fürdőszoba került kialakításra káddal és zuhanykabinnal.

Ideális elhelyezkedésű, jó állapotú és elosztású, tágas ház, amely méretéből adódóan sokoldalú ingatlanként funkcionál. Több generációnak is alkalmas családi fészek, ugyanakkor baráti és céges rendezvények ideális helyszíne is egyben. Környezetükre igényes szomszédok jellemzik rendezett házakkal. A folyó közelsége és a hegy látványa csodaszép panorámát kínál.

A képeken látható ingóságok, értéktárgyak külön megbeszélés tárgya, ugyanakkor igény esetén azokkal együtt, egyben is megvásárolható az ingatlan.

Az ingatlan per és tehermentes, a vételár teljesítését követően rövid határidőn belül birtokba vehető.

Debrecen és Debrecen környéki ingatlan cseréje és beszámítása lehetséges, értékegyeztetéssel.

Komoly vásárlási szándék esetén és a megtekintéssel kapcsolatban telefonos egyeztetés szükséges!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 126070999

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy Tamás

Nagy Tamás Gábor kiadózó E. V.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás