Sárospatak Gárdonyi Géza út

26 500 000

Ft

331 250 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
80 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Szintek száma:
1

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Házszám:
64

Kert:
különálló

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálunk egy vidéki ingatlant, mely egy 1912 négyzetméteres telken helyezkedik el. Az ingatlan két különálló épülettel büszkélkedhet, melyek közül az egyik egy régebbi parasztház, míg a másik egy modernebb melléképület.
A régi parasztház hagyományos stílusban épült, négyzetmérete körülbelül 80 négyzetméter. Két tágas szobával rendelkezik, melyeket egy hangulatos veranda köt össze. A házban kényelmes fürdőszoba is található. Bár a parasztház idővel kissé megkopott, felújításával újra életre kelthető, és megtartja az otthon meleg, vidéki hangulatát.
Az ingatlan másik része egy modernebb melléképület, mely 110 négyzetméteres területen terül el. Ez a jelenlegi otthon kényelmet kínál a lakók számára. Három tágas hálószoba, kényelmes fürdőszoba, jól felszerelt konyha és étkező, valamint egy praktikus spájz biztosítja az ideális lakhatási körülményeket. A vegyestüzelésű radiátoros fűtés egész évben kellemes hőmérsékletet biztosít, így a hidegebb napokon sem kell aggódni a komfort miatt.
Az ingatlan teljes körű közművesítéssel rendelkezik, a gázcsonk a telken belül található, amire rálehet csatlakozni így minden szükséges kényelmi szolgáltatás biztosított. Emellett a kertben gyümölcsfák is találhatóak, melyek friss gyümölcsökkel örvendeztetik meg a lakókat, emellett a kert kiválóan alkalmas családi és baráti bográcsozásokra is és veteményesként is használható.
Fontos megjegyezni, hogy az ingatlanon található további épületek, melyek jelen hirdetésben nem kerülnek említésre, de az eladás előtt lebontásra kerülnek. Ezek nem számítanak bele a vételárba, így az új tulajdonos teljes szabadságot élvez az ingatlan átalakításában vagy további fejlesztésében.
Ez az ingatlan ideális választás mindazok számára, akik szeretnének egy békés vidéki otthont, de egyúttal közel lennének a városi kényelemhez és szolgáltatásokhoz. Ha szeretne további információkat kapni vagy megtekinteni ezt az egyedülálló lehetőséget, ne habozzon kapcsolatba lépni velünk!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 146412008

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn