Pompás ház az egész családnak, még a kutyának is lakosztálya lesz!

company_logo

49 900 000

Ft

430 172 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
116 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
kertre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Kert:
különálló

Kert mérete:
862  m2

Félszobák száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Beépített konyha

Leírás

A család minden tagja megbecsült, még a szőrös négy lábú családtagoknak is saját, fűtött szobájuk lesz! Szeretnél a kutyádnak egy házat vásárolni? Ez az a ház és még Te is jól jársz a hozzá tartozó gyönyörű emberi lakrésszel!

Tiszaújvárostól 3 perc autóútra található Sajószögeden ez a gyönyörű otthon! A ház 116 nm alapterületű és szilikát falazattal épült még 1979-ben, de azóta is szilárd alapokon áll. Az ingatlanba belépve egy hatalmas közös tér fogad minket: A nappaliból nyílik az étkező és a konyha is, így a család minden tagja együtt lehet, ha az egyik fele éppen a konyhában főzi az isteni ebédet, addig a többiek a nappaliban kikapcsolódnak és még is látják egymást. A jelenlegi tulajdonosai az ingatlant teljesen kiforgatták minden sarkából, ízléses stílusban felújították, nyílászárókat cseréltek, belsőleg átalakítottak. A fürdő teljes felújítása mellett még egy mosókonyha is kialakításra került, ha érkeznek a vendégek nem kell a teregetővel rohanni a szobából és elpakolni. A két szoba elegendő teret ad mindenkinek, de ha nagyobb a család, van egy jó hírem: a családi ház még egy szinttel rendelkezik, ahol még két szobával bővíthető az állandó lakrész. Jelenleg az emelet le van zárva, ez csak az új tulajdonoson múlik, hogy szeretné-e hasznosítani. A bejárat egy napfényes teraszról nyílik és itt jön a különlegesség: egy külön bejáratú fűtött kutya szoba ahol a négylábú kedvencek lakosztálya van. De nincsen kőbe vésve a szoba funkciója, még bármi szóba jöhet az új tulajdonos kreativitása alapján.
A ház alatt tágas pince, illetve garázs található. Az ingatlan mögötti gazdasági épületből még egy garázs került átépítésre. A családi ház egy 862 nm-es telken fekszik ami ideális kertészkedésre vagy bármilyen szabadtéri programra is.
Csendes és átmenő forgalomtól mentes az utca, illetve megtapasztalhatod azt is, hogy milyen az amikor kedves és jó szomszédsággal rendelkezel. Hatalmas kincs az amikor a szeretett otthonunk mellett kiváló szomszédok, emberek élnek összhangban!

Sajószöged egy folyamatosan fejlődő község, ahol már bölcsőde, óvoda és iskola is megtalálható. Szinte kertvárosias hangulat uralkodik az egész településen és Tiszaújváros csak pár percre található!

Mint eső után a szivárvány úgy ragyog ez az ingatlan Rád! Nézd meg személyesen is, hogy még jobban beleszeress!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145622072

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Bem-Fer-Ker Bt

Bem-Fer-Ker Bt Ingatlanközvetítő

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn