A Tisza-tó mellett eladó ház, Négyesen

company_logo

5 990 000

Ft

74 875 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

júl 1., 21:30
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
779  m2

Méret:
80 m²

Leírás

A Tisza-Tó mellett Négyesen részben felújított családi ház Eladó!
Csend, nyugalom, vízpart, horgászat, kikötő, mind pár perc alatt elérhető és nem utolsó sorban előnyös lokalizáció is jellemzi a területet, ahol a település fekszik. Ha erre vágyik, elérhető áron, most megtalálta. A községet a Borsodi Mezőség és a Tisza határolja. Fejlődése jelentős volt az utóbbi időben. A korábban kiépített víz-és telefonhálózat után a község teljes területén kiépítésre került a vezetékes gázhálózat és a szennyvíz csatorna hálózat. Ezzel a teljes közművesítés megvalósult. Közeli nagyobb települések: Mezőkövesd, Poroszló valamint a Tisza-tó fővárosa Tiszafüred, de autóval Eger is csupán fél órányira van. Az M3-as autópálya személyautóval 15 perc alatt elérhető.
Az ingatlan részben felújított, két külön nyíló szobával rendelkező 80,5 nm-es családi ház, mely egy 779 nm-es telken fekszik. A vegyes falazatú, mégis erős alappal bíró épület, jól és hosszú távra teljes mértékben helyre állítható és akár két lakrész is kialakítható benne. A már felújított rész önálló bejárattal, konyhával, szobával, fürdőszobával és külön nyíló wc-vel is rendelkezik. Sajnos a melléképületeket az idő és néhány nagyobb vihar megtépázta, viszont mindegyik fel van tüntetve a térképszelvényen. Gázcsonk a telken belül, víz, villany a házban. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kályha biztosítja. A telek hátsó része felőli út túloldalán egy valamikori horgásztó is található. Érintetlen természeti környezet és a vidék bája mind egyben.
A Tisza-tó Tiszavalki medencéje gyalog 20 perc, bringával 10 perc, autóval 5 perc. Boltok, buszmegálló, hivatali ügyintézés két-három perc séta. A közeli településeken számtalan szabadidős tevékenységhez lehet csatlakozni.
Az ingatlan tulajdoni lapja per és tehermentes.
A ház lakhatásra és nyaralónak is kiváló választás.
Az OTP Bank Nyrt. által nyújtott kedvezményes hitelek ügyfeleink rendelkezésére állnak. Használja ki a lehetőséget, hogy kedvezőbb kamatozású OTP Bank hitelhez juthat, ha az OTP Ingatlanpont kínálatából vásárol. Ingatlant kereső ügyfeleink részére szolgáltatásaink és az ingatlanvásárlással, ingatlan felújítással kapcsolatos hitel ügyintézése ingyenes. Babaváró hitel ügyintézését is vállaljuk. Amennyiben felkeltette érdeklődését az ingatlan és szeretné megtekinteni, kérem keressen bizalommal.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148791561

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn