Miskolc új építésű, 3 szobás, 71 m2, 3.emeleti lakás Eladó

company_logo

58 700 000

Ft

826 761 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
elektromos

Emelet:
3

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2018

Havi közösköltség:
11000  Ft/hó
Méret:
71 m²

Leírás

KIVÁLÓ LEHETŐSÉG MISKOLC BODÓTETŐN.
2018-BAN ÁTADOTT, MODERN 71 M2-ES LAKÁS ELADÓ

Egyedülálló lehetőség várja Önt Bodótetőn, a Dóczy József utcában! Eladó egy 2018-ban átadott, magas színvonalon kialakított, 71 nm-es társasházi lakás, amely azonnal beköltözhető állapotban várja új tulajdonosát!

Az ingatlan kiváló elhelyezkedésű, mindössze egy rövid sétára a belvárostól. A környék csendes, a lépcsőház tiszta és rendezett, ideális otthon családoknak és fiatal pároknak egyaránt.

A lakás harmadik emeleten található, de a lift segítségével könnyedén megközelíthető, így kényelmes és problémamentes életet biztosít minden korosztálynak. Az ingatlan két egész szobával, tágas nappalival és amerikai konyha-étkezővel rendelkezik, így otthonos hangulatot teremtve.

A modern konyha egyedi tervezésű, étkezőpulttal felszerelt, a nappali és az étkező pedig távirányítással vezérelhető világítással rendelkezik, így hangulatunkat színes fényekkel variálhatjuk.

A fürdőszoba tágas és modern, a lakásban laminált szalagparketta, a többi helyiségben pedig járólap található. A bejárati ajtó 5 ponton záródó, hőhídmentes, az ablakok műanyagok és hőszigetelt üvegezéssel ellátottak.

Az ingatlan alternatív fűtési rendszerrel rendelkezik, lakásonkénti hűtés-fűtés kialakításával, hőfokszabályzóval, valamint H-tarifás mérő órával. A meleg vizet Ariston bojler szolgáltatja.

A lakáshoz hatalmas terasz tartozik, ahonnan gyönyörű panoráma nyílik. Minden szobából kijuthatunk a teraszra, így élvezhetjük a friss levegőt és a természet szépségeit.

A társasház belső udvarán családbarát játszótér található, amely ideális lehet kisgyermekes családok számára. A teremgarázs igény szerint megvásárolható, és minden további berendezés, bútor megbeszélés tárgyát képezi.

Ne hagyja ki ezt a remek lehetőséget! Ez az ingatlan ideális választás mindazoknak, akik frissen festett falakkal várják új otthonukat, és egy kivételes életstílus részesei szeretnének lenni. Hívjon most, mielőtt mások lecsapnának rá!

Az ingatlan vásárlásához kedvezményes szolgáltatások állnak rendelkezésre, a teljes OTP bankcsoport háttértámogatásával.
/ BIZTOSÍTÁS, HITEL, CSOK, BABAVÁRÓ, ÜGYVÉD /

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 145266378

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn