Miskolc-Belvárosban 240 nm-es családi ház

116 000 000

Ft

483 333 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ápr 13., 16:51

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
kevesebb mint 6 hónapon belül

Méret:
240 m²

Leírás

Eladó 731 négyzetméteres belvárosi telken lévő kétszintes, szintenként 120 négyzetméteres ház, melynek pinceszintje további kb 55 négyzetméterrel növeli a hasznos alapterületet.
A földszinten konyha+étkező található, egy óriási nappali, valamint egy kertre és a tágas teraszra néző szoba,és egy kis gardrób. A fürdőszobában kád és zuhanyzó is szolgálja a kényelmet.
Az emeleti szint különlegességét a faburkolatok adják, amitől fiatalos, világos terek alakultak ki.
Az emeleten lévő egyik szobában, mely a kertre néz, megtalálhatóak egy konyha kialakításához szükséges gáz- és vízvezeték csatlakozások, egy kis tárolóhelyiség, illetve egy külön mosókonyha mosógép számára. Így további költséges beruházás nélkül alkalmas a felnövő gyerekek lakhatásának jövőbeni megoldására, addig pedig szobaként, vagy nyugodt, csendes hangulatú dolgozószobaként hasznosítható.
Az emeleten helyet kapott egy második fürdőszoba, két mosdókagylóval, WC-vel és faburkolatú, különleges spa-hangulatot árasztó tusolóval.
Az emeleten található még egy kisebb, gyerekszobának vagy emeleti hálószobának alkalmas szoba, valamint egy nagyon tágas, majdnem 40 négyzetméteres szoba, amelynek tágasságát növeli a dupla belmagasság. Ebben a szobában a dupla belmagasság egy kb 8 négyzetméteres galéria kialakítását is lehetővé tette, ahol elhelyezhető egy franciaágy. A szobából nyílik egy kb 4,5 nm-es ruhatároló helyiség, valamint az utca felé egy kis erkély.
A pince jelenleg tárolásra van berendezve, de része egy zuhanyzó, illetve egy teljesen új infraszauna is, amely megegyezés szerint szintén eladás tárgyát képezi.
A ház hőszigetelt. Fütését és melegvíz-ellátását Bosch kondenzációs kazán biztosítja, a kazáncserére 2021 őszén került sor.
A telken két gépkocsi tárolására szolgáló, füthető garázs áll, melynek része egy szerelőakna, míg a tetőtérben tárolásra kialakított polcrendszer található A garázs tetőterébe cipekedés nélkül, elektromos csörlőrendszerrel juttathatók fel és le a tárolandó tárgyak, eszközök.
Mozgásérzékelőkkel van ellátva a ház valamennyi helyisége, és a garázs. A riasztó külső riasztófelügyelethez bekötve üzemel és külső kamerákkal van kiegészítve. Ingatlanközvetítők kíméljenek.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147039676

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn