Mezőcsát Belváros, 2 szobás, 75 m2, családi ház

company_logo

14 000 000

Ft

186 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Kert mérete:
903  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

KIVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL BÍRÓ CSALÁDI HÁZ MEZŐCSÁT KÖZPONTJÁBAN

Mezőcsát belvárosában eladóvá vált egy egyedülálló lehetőségű családi ház. Ez a 2 szobás, 75 m2 alapterületű, gáz konvektor fűtésű ingatlan a múlt század hatvanas éveinek eleganciájával épült vályogból, amely összhangban van egy 903 m2 területű, gondozott kerttel.

Elhelyezkedése az egyik legvonzóbb tulajdonsága ennek az ingatlannak. A belváros csendes, nyugodt kis zsákutcájában végződik, így nyugalmat és kényelmet biztosítva Önnek és családjának. Közelben megtalálhatóak az alapvető szolgáltatások és létesítmények, ami még kényelmesebbé teszi az életet.

A ház berendezése és elrendezése kiválóan kielégíti a modern életvitel igényeit. A tágas nappali-előtér könnyed átjárást biztosít a konyhába, ahol a legfinomabb ételek születhetnek meg. A két kényelmes szoba az intim pillanatokat, a pihenést is kellemessé teszi. Az egy légterű fürdőszoba és WC elegánsan kapcsolódik az egész ház stílusához. Fűtése gáz-konvektorok segítségével történik, így minden helyiségben a kívánt hőmérsékletet könnyedén beállíthatja. Melegvíz ellátást pedig a hatékony villanybojler biztosítja. Ablakok modern, szigetelt műanyag szerkezetűek vastag termo üvegezéssel, így a zaj és a hő elleni védelem is garantált. Bejárati ajtó biztonsági műanyagból készült, ami további védelmet nyújt otthona számára.

A gondozott udvaron egy melléképület is helyet kapott, amely ideális tároló a kerti eszközöknek, biciklinek vagy akár autójának. Melléképületbe gáz és villany is be van vezetve, így a felhasználási lehetőségek szinte korlátlanok.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velEM a kapcsolatot még ma, hogy megtekinthesse ezt a varázslatos ingatlant Mezőcsát Központjában.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 141055866

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn