Kazincbarcikán Eadó 3 szobás, 75 nm-es liftes, panorámás Lakás

23 900 000

Ft

318 667 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
75 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
távhő

Emelet:
6

Lift:
Van

Ingatlan típusa:
panel

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
26

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
11500  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Panelprogram:
Nem vett részt

Leírás

Kazincbarcikán Eladó 3 szobás, 75nm-es erkélyes, liftes (jól működik) panorámás lakás, a VI. emeleten. Burkolatok: előszoba akác parketta, 3 szoba laminált parketta. Konyha, fürdőszoba, WC: kerámia lap, falak csempézve, fürdőszoba, wc mennyezetig. Hőszigetelt műanyag ablakok, redőnnyel, szúnyoghálóval. A két nagyszoba (330x517) keleti napot élvez, a kisebb szoba (330x380) és a konyha (215x330) nyugati fekvésű, sokáig van világos. A konyhában optimális elrendezésű új konyhabútor. (Sima felülete miatt, ízlés szerint bármilyen egyszínű fényes fóliával bevonható.)
A mosdó márvány lapba van építve, a tükör alatt is márványra lehet pakolni. A fürdőszobában épített zuhany van.
Az előszoba 130 cm széles, ugyanennyi a 200 cm hosszú gardrób is. Jelenlegi hasznosítás: nagy háló-nappali, nagy vendégszoba, dolgozósarokkal, étkező 80x170-es asztallal és 160x200-ra nyitható kanapéval. Egy szekrénysor is helyet kapott itt és egy nagy könyv állvány.
A lakás falazata megbízható panel, én szeretem. Ez a szép lakásom eladó, Házunk Alatti Garázsvásárlási lehetőséggel. A lakáshoz közös tároló tartozik.
További előnyök, minden közel van: 2 perc gyógyszertár, csemege üzlet, húsbolt, fodrász, kozmetikus, körmös, túri, 2 étterem, papírbolt, óvoda, bölcsőde, játszótér, bicikli bolt. 5 percre: Penny, elegáns étterem, ált. iskola, posta, gimnázium, kínai Zen áruház, lottózó, műszaki bolt.
Érdemes erre sétálni, és körülnézni, ha Csok pluszt szeretne igénybe venni. Ha már vannak gyermekei, vagy idős szülővel költözne a lakás mérete ideális, külön nyíló 3 szoba, gardrob.
A lakáson belüli teljes vízvezeték 3 éve ki lett cserélve, a csatornával együtt. A függőleges gyűjtő csatorna is pár éve lett kicserélve. Természetesen hideg/meleg víz órák mérik a fogyasztást.
Lakás birtokba adás időpontja megállapodás szerint. Jelenleg még itt lakom.
Kérdéseit tegye fel, szívesen tájékoztatom. Jöjjenek, nézzék meg közelről! A ház felépülése óta mi tartjuk karban. Én nagyon élvezem a szép kilátást, reggelizés közben gyönyörködöm a tájban. Nyugodt, csendes lakás, nem hallani a szomszédokat. Az utca zaja sem ér fel ide. Szeretek itt lakni, minden közel van.
Jó a közös képviselőnk, a tetőnk fel van újítva, a lépcsőházunk ki van festve, nemrég kapott új ablakokat, megbízható bejárati ajtókat is. Megfelelő biztosítása van a társasháznak, a lakásra csak ingóságbiztosítást kötöttünk. Bővebb felvilágosítás . Hívjon!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 143755895

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn