Igazán remek adottságokkal rendelkező családi ház Diósgyőrben!

company_logo

122 000 000

Ft

610 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 14:02
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Félszobák száma:
1

Ingatlan felszereltsége:
Gépesített, Légkondicionáló, Riasztó

Szintek száma:
1

Kert mérete:
795  m2
Méret:
200 m²

Leírás

Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda kínálatában eladó a #171346 hivatkozási számú miskolci családi ház. Eladó remek adottságokkal rendelkező családi ház Miskolcon, Diósgyőrben  tágas otthon, zöld környezetben!

Diósgyőr Miskolc belvárosától 15 perce található, az egyik legfelkapottabb lakóhely azok számára, akik a nyüzsgő városból kiköltöznének és akik számára fontos a természet közelsége.

Az eladó ingatlan 1989-ben, HB40-es téglából épült 220 m-es családi ház, mely egy 800 m-es, parkosított, medencével is rendelkező telken helyezkedik el, azonban a telek folytatásaként közel 4500m2-es terület áll még rendelkezésre gyümölcsfákkal, borházzal és 22 méter hosszú borospincével.

A szuterén szinten található egy elektromos kapuval ellátott 30m2-es garázs, illetve további közel 30 m2-en helyet kapott egy mosókonyha, tároló helyiségek, illetve a gépészet.
A földszinten a közösségi élettér került kialakításra, konyha, spajz, étkező, világos közlekedő, fürdőszoba, külön wc helyiség. A 35 m2-es nappali közvetlen terasz, illetve kertkapcsolattal rendelkezik. A szülői hálószoba is ezen a szinten helyezkedik el, továbbá itt található egy gardrób/vasalószoba is.

A földszintről egy igényes, ablakkal is ellátott lépcsőn jutunk fel a tetőtérbe, ahol további két szoba, gardróbszoba, hall, fürdőszoba és wc áll rendelkezésre.

A ház fűtéséről Viessmann gázkazán gondoskodik alumínium lapradiátorokon történő hőleadással, a meleg vizet Ariston típusú kazán szolgáltatja. A nappalinak nemcsak dísze a szép cserépkályha, hanem további fűtési lehetőségként is funkcionál.
A nyílászárók minőségi fa ablakok, hő- és hangszigetelt üvegezéssel ellátottak.
Nyáron a kellemes hőmérsékletről 2 klíma is gondoskodik.
A ház tetejét hódfarkú tetőcserép fedi.

A kert igazán különleges: öntözőrendszerrel és egy saját fúrt kúttal lett felszerelve.
A 20m2-es medecence gépészettel, keringetőrendszerrel rendelkezik.

A telket egy kb. 20-25m2-es borház és a mögötte elterülő, villannyal is ellátott 22 méter hosszú borospince teszi különlegessé.

Ideális választás mindazoknak, akik kényelmes, minden igény kielégítő otthonra és zöld környezetre vágynak! Ha felkeltette érdeklődését ez az eladó miskolci családi ház, vagy bármely más családi ház és bővebb információt szeretne, keressen bizalommal.Hivatkozási szám: #171346Az Openhouse Miskolc Görgey Artúr utcai Ingatlaniroda tagjaként várom Önt az országos hálózatunk teljes kínálatával.A családi ház vásárláshoz hitelt igényelne? Ingyenes hitelközvetítéssel segít Önnek bankfüggetlen hitelszakértőnk.További szolgáltatásainkkal (pl. értékbecslés, energetikai tanúsítvány, jogi háttér) is segítjük Önt a vásárlásban.Az otthon érték. Az ingatlan üzlet.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150668550

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel

Profilkép
Dr. Melegh Gézáné

Álmodtam egy Ingatlant Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 5 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn