Erdőhorváti, déli részén, két generációs családi ház eladó

30 000 000

Ft

300 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
udvari

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Garázsban

Házszám:
16

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
különálló

Kert mérete:
2557  m2

Méret:
100 m²

Leírás

Erdőhorváti, déli részén, két generáció együttélésére és gazdálkodásra is alkalmas családi ház nagy (2557 m2) telekkel eladó.

Az épület "U" alakban körbeépült, ezért megkülönböztethetünk nyugati, déli és keleti épületrészt.

Nyugati oldalon található az épület legkorábban épült része (fő lakórész) egy 10x10 m = 100 m2 un. Kádárkocka, amely a 60-as években kőből épült és 2 szobát, 1 fürdőszobát, 1 wc-t, 1 konyhát, 1 főzőfülkét, 1 kamrát, valamint közlekedőt és előszobát tartalmaz. Központi fűtéssel és cserépkályhával is fűthető. Önálló bejárata van, de ajtókapcsolatos az épület további nyugati szárnyával. A további kiegészítések a 80-as évek közepén blokkból készültek el. A nyugati szárny kiegészült (hosszabbításra került) egy 5x27 m = 135 m2-es épületrésszel, amely 1 fürdőszobát, 1 amerikai konyhás étkezőt, 1 lakószobát, 1 kazánházat, 1 kamarát és egy fásműhely / tüzelőtárolót tartalmaz. Ez utóbbi helyiségben kapott helyet egy téglából épült kenyérsütő kemence. A nyugati szárny első udvara térkövezett fedett terasszal egészül ki.

A keleti épület 3,4 x22,4 = 76,16 m2., amely magába foglal 1 garázst, 1 szerszámos műhelyt, 1 fedett színt , 1 baromfi ólat, és 1 terménytárolót.

A déli épület határolja délről a középső udvart és köti össze a két épületrészt, amely 6x12,7 m= 76,2 m2. Itt egy vasas szerszám-műhely kapott helyet elektromos kovács-fújtatóval és gépkocsi szerelőaknával. A mellette lévő géptároló színt magas fakapuk zárják két oldalról, Ez egyben átjáró is a hátsó udvarra a kert felé.
A hátsó udvaron (az épület déli oldalához kapcsolódva) még két fedett tároló szín készült, illetve itt külső illemhely is található. A hátsó kerítés magas blokkfallal záródik. A kertbe kukorica szárító került építésre, illetve kiegészül gyümölcsfákkal és szőlővel.

Közművekből az áramellátás 3 fázisú. Éjszakai árammal biztosított az első elektromos fürdőszobai bojler. Gázról működik a hátsó vízmelegítő (nem átfolyós) gáz-bojler, az alternatív fűtést biztosító mosógép méretű gázkazán a központi fűtéshez kapcsolódóan, és a hátsó szoba plusz szolgáltatásaként beépített egyetlen gázkonvektor. A szilárd tüzelést Totya kazán biztosítja alu radiátoros központi fűtéssel. Az első udvaron bő víz-hozamú ásott kút található. Az ivóvizet ivóvízhálózat biztosítja és a szennyvíz-elvezetés is csatornahálózatra van kötve. Az épület előtti utcafronton nyomós ivóvíz kút is található.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149769618

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 9 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn