Eladó üzleti célú ingatlan Borsodnádasdon!

company_logo

12 000 000

Ft

21 016 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
571 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van
Parkolás:
Garázsban

Leírás

Elhelyezkedése:
Az üzleti célú ingatlan Borsodnádasd külső részén helyezkedik el, a központi résztől autóval 5 percnyire. Gyalog 5 percnyire bolt és helyközi buszmegálló található. Borsodnádasdról autóval Ózd 22 perc, Eger 40 perc, Salgótarján 1 óra és Miskolc pedig 1 óra 26 perc.

Paraméterei:
Az 596 nm-es téglaépítésű felújítandó ingatlan 1275 nm-es telken fekszik. Az épület régebben pékségként üzemelt, a helyiségek ehhez vannak kialakítva. 14 szoba (7 egymásból nyílik), 7 félszoba, 5 ablakkal nem rendelkező belső helyiség, 2 közlekedő, 2 WC, 1 zuhanyzó, 1 mosdó és 1 kazánház található benne. Fűtésre gázkazánnal van lehetőség, 2 szoba kivételével mindenhol van radiátor. Villany, gáz, víz és csatorna a telken belül található. Tartozik még az ingatlanhoz egy 2 férőhelyes garázs melynek mindkét része 16,7 nm-es. Nyitott beálló férőhely minimum 5 gépkocsi parkolására alkalmas.
Az épület funkcionálhat telephelyként, üzemként, raktárként, bemutatóteremként, csomagelosztóként, kereskedelmi egységként vagy akár boltként is igény szerint.
További kérdés esetén keressen bizalommal!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 125418394

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás