Eladó új építésű, prémium ikerház Miskolc belváros közelében!

company_logo

84 900 000

Ft

758 036 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

szept 23., 08:51
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Új építésű

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Építés éve:
2024

Szintek száma:
1

Kert mérete:
0  m2
Méret:
112 m²

Leírás

Eladó új építésű, prémium ikerház Miskolc belváros közelében!

Az Express Ingatlaniroda örömmel kínálja megvételre Miskolc belváros közelében ezt az exkluzív, új építésű, kétlakásos ikerházat.
Az ingatlan nemcsak modern kialakításával és praktikus elrendezésével emelkedik ki, hanem a mögötte álló kiváló szakembercsapat és a megbízható kivitelező szakértelmével is, aki számos referencia munkával bizonyította már, hogy az építési minőségben és a részletekre való odafigyelésben kiemelkedőt nyújt.

Építési jellemzők és minőség:
Főfalak: Az épület tartószerkezete 30 cm vastag POROTHERM téglából készül, amely kiemelkedő hő- és hangszigetelő képességgel bír. A falazat 15 cm vastagságú hőszigeteléssel egészül ki, mely biztosítja az ingatlan energiahatékonyságát, alacsony fenntartási költségeket és kellemes belső klímát. A kivitelezés során a POROTHERM rendszer hivatalos alkalmazási ismertetőjét követik, garantálva a precizitást és a hosszú távú megbízhatóságot.
Az építmény külső oldalán víz- és hőszigetelés kerül kialakításra a rétegtervnek megfelelően, így biztosítva a szerkezet védelmét és tartósságát.
Tetőszerkezet: A hagyományos oromfalas nyeregtető statikailag méretezett fa szerkezetből épül, amelyet BRAMAC antracit cserép vagy fémlemez tetőfedéssel látnak el. Az alkalmazott anyagok nemcsak esztétikusak, hanem időtállóak és ellenállnak az időjárás viszontagságainak.
Modern szigetelés: A kiváló minőségű hőszigetelés mellett az ingatlan magas minőségű, többkamrás, hőszigetelő üvegezésű nyílászárókkal van felszerelve, amelyek tovább csökkentik az energiafogyasztást, és maximális komfortot biztosítanak minden évszakban.
Belső kialakítás és személyre szabhatóság:
Az ingatlan belső tereit teljes mértékben az Ön igényeihez igazíthatja. Válasszon a kerámia és laminált parketta burkolatok széles választékából, hogy otthona teljes mértékben tükrözze az Ön egyéni stílusát. A fürdőszobákban csúszásmentes kerámia burkolat készül, a zuhanyzóban pedig padlóösszefolyó biztosítja a maximális kényelmet és biztonságot.

A konyhában, fürdőszobában és mellékhelyiségekben világos, pasztellszínű falburkolat és csempézés gondoskodik az időtálló megjelenésről, míg a mennyezetek glettelve és festve kerülnek átadásra, a mellékhelyiségek háromszori meszelést kapnak.

Fűtési rendszer  Kényelem és energiahatékonyság:
Az ingatlan fűtési rendszere is az Ön választására van bízva. Az energiahatékony hőszivattyús rendszer mellett lehetőség van hűtő-fűtő klíma telepítésére is, amely egész évben komfortos klímát biztosít. Amennyiben igényli, az inverteres klímát hőszivattyúval is ki lehet váltani, értékegyeztetéssel.

Elhelyezkedés  Miskolc -Bábonyibérc
Az ingatlan Miskolcon közel a bélvároshoz található, ahol minden fontos szolgáltatás, kulturális központ és bevásárlási lehetőség karnyújtásnyira van. A központi elhelyezkedés ellenére a csendes környék kiváló választás mindazoknak, akik szeretnék élvezni a városi élet előnyeit, de a nyugalomról sem szeretnének lemondani.

Minőségi kivitelezés  Kiváló szakemberek munkája:
Az ingatlan kivitelezését egy elismert építőipari vállalkozás végzi, amely már számos referencia munkával bizonyította kiemelkedő szakmai tapasztalatát és megbízhatóságát. A kivitelező a legkorszerűbb építési technológiákat alkalmazza, hogy az ingatlan hosszú távon is fenntartható, energiatakarékos és időtálló legyen.

Finanszírozási lehetőségek és további információk:
Az ingatlan készpénzzel és banki finanszírozással egyaránt megvásárolható. Az Express Ingatlaniroda szakértői örömmel segítenek Önnek a legjobb finanszírozási megoldások kiválasztásában is, hogy az új otthon megszerzése minél gördülékenyebb legyen.

Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Lépjen kapcsolatba Kerek Edinával az Express Ingatlanirodából, hogy személyesen is megmutathassuk Önnek ezt a modern, magas színvonalú kivitelezésű ikerházat!

Az Express Ingatlaniroda csapata mindenben rendelkezésére áll, hogy megtalálja az Ön számára tökéletes otthont.
Ha Önnek is van eladó vagy kiadó ingatlana, forduljon hozzánk bizalommal, és mi kiemelt szakértelemmel

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 150199928

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn