Eladó modern lakás Sajószentpéteren!

29 900 000

Ft

460 000 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

ápr 19., 21:34

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
65 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Emelet:
tetőtér

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Udvarban

Energiatanúsítvány:
A++

Házszám:
52

Belmagasság:
3 m alatt

Havi közösköltség:
9100  Ft/hó

Kertkapcsolatos:
nem

Félszobák száma:
2

Költözhető:
azonnal

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha, Riasztó

Panelprogram:
Nem vett részt

Leírás

Eladó Sajószentpéter kedvelt részén, a Móra lakótelepen - annak újonnan épült lakóparkjában - lévő 65 m2-es, egy plusz két félszobás tetőtéri lakás.
A lakás műszakilag jó belső állapotú, mely tavaly ősszel kisebb felújításon illetve festésen esett át. Az egyik kisszoba új padlózatot kapott és a belső falak is felújtásra kerültek. A szobákban az aljzat burkolat laminált padló, a többi helyiségben járólap. Műanyag nyílászárók, stílusos alakú ablakok. Központi lapradiátoros gázfűtés, télen alacsony fűtés költség.
A belső terek elrendezése, modern stílusú, különleges. A hatalmas nappali és a konyha egy teret alkot, amely egyedi családias hangulatot biztosít. Emellett a két kis szoba elszeparált magánteret adhat. Beépített konyhaszekrény annak minden részével tartozék - villanytűzhely, sütő, mikrohullámú sütő, hűtőszekrény, páraelszívó. A lakásban található bútorok, kiegészítők megegyezés tárgyát képezik. A fürdőszobában egy fantasztikusan kényelmes, nagy kád segítheti a kellemes lazulást. A mosógép a fürdőszoba tartozéka. A felújított kis szoba étkezőként, gyerek szobaként, de akár gardrób helyiségként is használható. A lakás riasztóval ellátott. Alagsori nagy tároló is tartozik a lakáshoz, mely szintén megegyezés tárgyát képezheti. Közös költség: 9100 Ft/hó
A közvetlen környezetben zöldövezet, kirándulási lehetőség a hegyen épült kilátóhoz a Majális parkba, pincesorra. Közelben minden megtalálható, ami kényelmessé teszi a mindennapi életet, iskola, óvoda, boltok, buszmegálló. Ingyenes, biztonságos parkolás a lakóházak körbekerített udvarán illetve a társasház mellett. Az ingatlan két erkéllyel rendelkezik, mindkettő különleges panorámával. A kis erkély, ami jelenleg hálónak használt szobából nyílik fedett, ezzel az esősebb napokon is teret kínál a szabad ég alatti pihenéshez. A nagyobb erkély rengeteg lehetőséget kínál a 21 négyzetméteres tág térrel, melyet akár egy kerti pavilonnal fedetté is lehet tenni, helyt adva nagyobb családi, baráti szabadtéri összejövetelnek, grill partinak. Ezen az erkélyen található finn szauna nyújt kellemes ellazulást, felfrissülést. Erre az erkélyre a konyhából és a felújított kisszobából is ki lehet jutni.
A 2007-ben épült tárasház magas földszintes, 3 emeletes. A falak kívülről szigeteltek. A 26-is főútvonal fél perc alatt elérhető, így Miskolc és Kazincbarcika is gyorsan, könnyedén megközelíthető autóval. Kedvelt, nyugodt, csendes lakókörnyezet. A lépcsőház tiszta, rendezett, tavasszal lett felújítva, kifestve, kulturált lakóközösség.
Irányár: 29.900.000 Ft.
Jó szívvel ajánlom, jöjjön el, tekintse meg. Időpont egyeztetés telefonon: 30/236-9330.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147196406

Kapcsolatfelvétel


Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn