Eladó ipari, Miskolc Újdiósgyőr, 125200000 Ft, 1915 nm 1011_gaimp

company_logo

125 200 000

Ft

65 379 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 15., 11:56
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
1915 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyedi mérős központifűtés

Erkély, terasz:
Van
Bútorozott-e:
nem

Leírás

Miskolc Újdiósgyőr, Győri kapu határán fekvő rendezvények, oktatás, és különböző szakkörök számára kialakított ingatlan eladó!

Az épület összes hasznos alapterülete: 1 915 m
Az épület összes redukált alapterülete: 1624m

A telekingatlan leírása:
A teljesen körbekerített ingatlan földterülete 1266m, mely szabályos téglalap alakot formál, sík domborzati viszonyok mellett. Az épülettel nem fedett rész kb. 344m, teljes felületén aszfalt burkolattal rendelkezik és a belső közlekedést szolgálja. A parkolás közterületen megoldott.
A telek összközműves (villany-, víz-, gázellátás és szennyvízcsatorna), de az épületbe a gázközmű nincs bevezetve.

Az épület leírása:
Az ingatlanon található épület két részből áll, az első - utcafronti "A"- részt 1936-1940 között, a második részt "B"- amely az eredeti épület mögött kapott helyet -az 1960-as években építették.

Az utcafronti épület (A épület) alagsor + földszint + emelet + padlástér tagolású. Az alagsorban tárolók, és egy férfi WC található. A földszinten porta, irodák, klubhelyiség, továbbá a színháztere, melynek mérete 378 m2, befogadóképessége 300 fő. Az emeleten könyvtár, olvasóterem, ifjúsági terem található. A padlástér egy kis része beépített, amely jelenleg raktárként funkcionál.

Az épület másik szárnya (B épület) pince + alagsor + földszint + 2 emelet tagolású. A pincében található az ingatlan fűtését biztosító 2 db széntüzelésű kazán, (ezek nem üzemképesek), egy széntároló, egy salaktároló, műhelyek, öltöző és egy zuhanyzó + WC. Az alagsorban egy tároló továbbá van még egy helyiség. A földszinten és az 1-2 emeleten több, különböző féle tevékenység folytatására alkalmas helyiség, kiszolgáló helyiségek, női-férfi öltözők vizesblokkokkal lettek kialakítva.

Az épületek műszaki állapota megfelelő, de részleges felújításra szorul. Nagyobb beruházású felújítás 2010-2015 között volt, ekkor a tetőfelújítás is megtörtént, a meglévő palafedésű tető megtartása mellett, bitumenes zsindelyfedést kapott az épület. Továbbá a nyílászárókat - az új szárny földszinti részét kivéve - műanyag, hőszigetelt üvegezésű ablakokra cserélték.


Közlekedés:
Az ingatlan egészének megközelítése kiváló, burkolt utak állnak rendelkezésre a gyalogos, és a gépkocsiforgalom számára. Ugyanezzel jellemezhető a tömegközlekedési kapcsolata, hiszen a városi autóbusz és villamos megállója az épülettől 150 m-en belül található.
.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 135212921

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Takács Alán

Gamma Bróker Ingtalanforgalmazó Kft.

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn