Eladó ház, Felsőzsolca Felsőzsolca, 52900000 Ft, 120 nm 16_ich

company_logo

52 900 000

Ft

440 833 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

ma, 16:04
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
1

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert mérete:
672  m2
Méret:
120 m²

Leírás

Kedves Érdeklődő!

Felsőzsolcán, egy kiválóan elhelyezkedésű családi ház várja új tulajdonosát! Ez az ingatlan nem csupán egy otthon, hanem egy tökéletes befektetési lehetőség is vállalkozások számára vagy nagyobb családoknak.

A tégla falazatú ház 672 m2-es telken épült, 1981-ben,120 m2-es masszív és statikailag kiváló állapotban van, így hosszú éveken át biztosítja lakói kényelmét és biztonságát.
Fűtése központi, gázkazánnal vagy vegyestüzelésű kazánnal történhet, így mindenki megtalálhatja a számára ideális megoldást.
Az ipari áram, a 3 fázisú csatlakozás garantálja, hogy bármilyen vállalkozás vagy hobbi könnyedén megvalósítható legyen. Ráadásul a klímaberendezések, nagy teljesítményű villamos berendezések telepítése sem jelent plusz költséget, hiszen az ingatlan kiváló infrastruktúrával rendelkezik.
A földszinti lakótér tágas és funkcionális elrendezésű, ideális családi életvitelhez. A nagy nappali, 2,5 különálló szoba, konyha, fürdőszoba, külön WC és spájz minden igényt kielégít.
A fürdőszoba modern és felújított, a konyhabútor pedig pár éve készült, így az új tulajdonosnak nem kell azonnal beruházni. A szobákban eredeti faparketta található, mely melegséget és otthonosságot sugall. A hálószobában egy hatalmas beépített szekrény segíti a rendszerezést és tárolást.

Az emelet elegáns, fa lépcsőn közelíthető meg a nappaliból. A tetőtér jelenleg beépítetlen, de fantáziának csak a képzelet szabhat határt. További akár 3 szoba is kialakítható a tetőtérben.

Az ingatlan 75%-a alápincézett, ahol további 4 különálló helyiség található. Ez a pince rész könnyen átalakítható irodának vagy vállalkozás céljára, vagy akár műhelynek is. Az ipari áram csatlakozás itt is adott, így az új tulajdonos kreatívan kihasználhatja az ingatlan minden lehetőségét.

A különálló garázs ideális helyet biztosít járműveinek vagy tárolásra, míg az udvar rendezett és tágas, kiváló lehetőséget kínálva szabadidős tevékenységekre vagy kerti partikra.
Az ablakok fa nyílászárók, a kis szoba kivételével, ahol már új hőszigetelt ablakok találhatóak.
Ne hagyja ki ezt az egyedülálló lehetőséget! Vegye fel velünk a kapcsolatot még ma, és tegye meg az első lépést új otthona felé!
Amennyiben az ingatlan felkeltette érdeklődését, hívjon bizalommal!
Az ingatlanra a ""CSOK+" hitel akár 3 gyermekre is igénybe vehető!
Díjmentes hitelügyintézés, hiteltanácsadás! Segítségünkkel olyan egyedi banki kedvezményekhez juthat, melyekre bankfióki igénylés során nem tehet szert. A kezdetektől a hitelfolyósításig kísérjük, támogatjuk hiteligényét. Mindez természetesen, díjmentesen jár Önnek!
Hívjon a 06/30/498/5052 számon, vagy e-mailben az " " címen és nézzük meg együtt ezt az ingatlant.
További kínálatunkat megtekintheti a honlapunkon. Amennyiben Ön is rendelkezik eladó ingatlannal, és szeretné, ha valóban kiemelt szakértelemmel foglalkoznának vele, kérem, hívjon bizalommal!.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147660224

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn