Eladó Miskolchejőcsaba egy N: 206 m2-es Családi Ház,933 m2-es telken!

company_logo

69 500 000

Ft

337 379 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

jún 29., 09:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
természetre néző

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Teremgarázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Beépített konyha, Riasztó

Szintek száma:
2

Költözhető:
megegyezés szerint

Kert:
kertkapcsolatos

Kert mérete:
933  m2
Méret:
206 m²

Leírás

Eladó Miskolc Hejőcsaba városrészen egy Duplakomfortos, N: 206 m2-es, 5 szobás + nappalis, galériás, szuterénes, akár két generációs, Családi Ház, 933 m2-es telken!

Miskolcon, csendes, családi házas övezetben várja leendő tulajdonosát egy 5 szoba-nappalis, konyha-étkezős, galériás, szuterénes, dupla garázzsal rendelkező, jó állapotú családi ház. Az ingatlan 1986 évben, 38 cm -es proton tégla falazattal épült. Nettó mérete: 206 m2

A tetőtérben 3 szoba, 1 fürdőszoba, 1 gardrób és galéria található. Összesen: 91,20 m2
A földszinten 2 szoba - nappali, 1 fürdőszoba, konyha-étkező, szélfogó és előszoba található. Összesen: 120,41 m2
A szuterénben 2 garázs, mosókonyha, spájz, kazánház, műhely található. Összesen: 117,47 m2
Továbbá az ingatlanhoz tartozik még közlekedő és 34 m2 -es fedett terasz mely kiváló terület a zöld panorámára néző környezetben a kikapcsolódáshoz.

A lakószobák külön nyílóak. Padlózatuk tölgy parketta. Szintén tölgyfa parketta borítja a nappalit, étkezőt és a közlekedő helyiségeket. A 2 fürdőszobát, konyhát, szuterént, teraszt hidegburkolat fedi. A helyiségek falai részben festettek, részben tapétával burkoltak. Az ingatlanban fa nyílászárók találhatóak. Az ingatlan közvetlen kertkapcsolatos, melyből kifolyólag háziállatok tartására is alkalmas.
A közművek közül az ingatlanon megtalálható hálózati vízellátás, szennyvíz- elvezetés, vezetékes földgáz, valamint áram ellátás. Az ingatlan fűtéséről és meleg víz ellátásról kombi gázkazán, továbbá egy villanybojler gondoskodik. Az alsó szinten és részben a tetőtérben padlófűtés van. Az ingatlan éjszakai árammal rendelkezik.

Az ingatlan alapzata jó állapotú, száraz és repedés mentes. Az ingatlan kívülről perlit vakolatos szigetelést kapott, továbbá teknő szigeteléssel ellátva. A tetőszerkezet 20 cm-es szigeteléssel és gipszkartonnal ellátva. A fürdőszoba és konyha 2010 évben teljes mértékben felújításra került, azóta nem használt.

Az épület kívülről jó állapotban van, átlagos homlokzati megjelenéssel. A lakóház alaprajzi elrendezése, anyaghasználata, kialakítása az eredeti funkció használatra alkalmas, kialakítása az építési korra jellemző.
Az épület hagyományos szerkezetű teherhordó falazata alatt beton sávalap található bitumenes lemez szigeteléssel. A válaszfalak tégla szerkezetűek. A szintek felett vasbeton födémszerkezet került kialakításra. Tetőszerkezet magas tetős, fa fedélszerkezetű, Római (Bramac szerű) cserép fedéssel ellátott.

Az udvaron fúrt kút található, nagy vízhozammal. Továbbá gyümölcsfák, a hátsó kertben kb. 700 db beton gyeprácskőből kocsibeálló.

Extrák: motoros hátsó kapu távirányítóval, forgatható IP, infrás kameraszett, riasztóval.

Összességében elmondható, hogy az ingatlan településen belüli elhelyezkedése kedvező. A szerkezete és a kialakítása, műszaki állapota korának megfelelő.

A telek leírása:
A 933 m2 alapterületű, bekerített, sík felszínű telek mérete a környezetében kialakult telek méretekhez hasonló, téglalap alakú. Az épület szabadon álló módon került elhelyezésre a telken.
Parkolás közterületen is ingyenes.

Irányár: 69,500,000,- Ft

A Tulajdonos Kizárólagos Kérésére, Csak Irodán Keresztül Lehetséges A Megtekintés, Előzetes Időpont Egyeztetés Alapján, Ahol A Bemutató Során Minden Felmerülő Kérdésére Válaszolunk!

További részletekért, hívjon bizalommal! Tekintse meg még ma!

Amennyiben felkeltettem a figyelmét és további információra van szüksége, kérem hívjon bizalommal!
Adatbázisunkban további több ezer ingatlanból választhat.
Meglévő ingatlanának értékesítésében is segítségére tudunk lenni.

Hitelre van szüksége? Teljes körű és díjmentes hitelügyintézéssel, biztosításkötéssel áll rendelkezésére szakértő kollégánk. Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy Ön, mint érdeklődő, a hirdetésben megjelölt telefonszám felhívásával hozzájárul személyes adatai így különösen neve és telefonszáma -, a hirdetést feladó Agro-Aglio Kft. általi - biztonságos és körültekintő - kezeléséhez, nyilvántartásához. E körben, az alábbi linken megismerheti az adatkezelési tájékoztatót.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148739781

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 3 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn