Eladó Ház, Szuhakálló 75.000.000 Ft

company_logo

75 000 000

Ft

535 714 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Méret:
140 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
központi fűtés

Szintek száma:
1

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Utcán

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog
Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Leírás

Eladásra kínálunk egy vidéki Otthont Szuhakállón, egy olyan területen, amely magában hordozza a vidéki varázst és kényelmet. Egy 2.746 m2-es körbekerített kis paradicsom, mely művelési ág alól kivett külterületen található. A 140 m2-es vendégház maga a kényelem, tégla falazattal és szigeteléssel kivitelezve. A fafödém 10 cm vastagságú kőzetgyapottal borított,ami télen melegen, nyáron hűvösen tartja a helyiségeket, a tető cseréppel fedett.
A fa ablakok és ajtók egyedi darabok, hőszigeteléssel és spalettával felszerelve, ami még hangulatosabbá teszi a mindennapokat. Az Otthon melegét vegyes-tüzelésű kazán biztosítja. Minden helyiség járólappal burkolt.
A lakórész jelenleg 2 szobát, hatalmas nappalit, étkezőt és konyhát foglal magában, de igény esetén további 2 szoba kialakítható. A 25 m2-es fedett terasz közvetlenül a bejárathoz csatlakozik, ideális helyszín a reggeli kávéhoz vagy esti beszélgetésekhez.
A parkosított kert pedig egy igazi mesevilágba repíti a leendő tulajdonost, fedett filagóriával, grillezővel és kerti tóval. Az otthon teljesen elkülönül a többi résztől.
Az istálló amerikai boxokkal akár 12 ló befogadására is készen áll. Az ipari áram és fúrt kút pedig minden gazda álmát segíti elő. A zárt kerítés nagyméretű, kovácsoltvas kapuval rendelkezik.
Ez egy olyan hely, ahol a gazdálkodás és a kényelmes családi élet tökéletes harmóniát alkot. Ezenkívül a helyszín kiválóan megőrzi a nyugalmat és a csendet, miközben könnyen megközelíthető. Azoknak ajánljuk, akik egyedi és pihentető otthont keresnek, távol a város zajától!
Amennyiben szükséges, teljes körű, bankfüggetlen hitel-ügyintézéssel segítünk, hogy ez az ingatlan az Ön Otthona lehessen!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 144585840

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn