Eladó Ház, Szerencs 32.800.000 Ft

company_logo

32 800 000

Ft

182 222 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
5+ szoba

Méret:
180 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
körpanoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Félszobák száma:
1
Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Borsod-Abaúj-Zemplén vármegye Járási Székhelyén, Szerencsen eladóvá vált egy kétgenerációs, hatalmas, két bejáratos, 5 szobás, 180 m2 hasznos alapterületű, kerttel, melléképületekkel, rendezett udvarral rendelkező hatalmas családi ház.
Ez az ingatlan kiváló választás mindazok számára, akik nyugalomra vágynak, de szeretnének minden fontos dolgot rövid időn belül elérni szükség esetén. Alkalmas akár két generáció számára is, hiszen külön is használható két külön bejárattal, vizesblokkal, szobákkal. Kizárólag a konyha minősül közös helyiségnek, illetve akár másik is kialakítható benne igény esetén.
Az építmény hatalmas. A kert gyönyörű, rendezett. Két garázs áll rendelkezésre, az egyik pillanatnyilag szerszámosként funkcionál. A másik, ami jelenleg is garázsként használt, abban szerelőakna is található. A melléképületek tervezetten lettek kialakítva. A ház mögött közvetlenül egy nyárikonyha található, amiben elérthető víz és villany egyaránt. A hátsó udvarban veteményes és gyümölcsfák vannak.
Az ingatlan első bejáratán közvetlenül egy előtérbe jutunk, ami tulajdonképpen a lépcsőház is egyben. Ebben a helyiségben van lehetőség az ingatlan kettéválasztására, hiszen innen közvetlenül az emeletre juthatunk fel. Mindenhol a fa dominál. Ez kellemes, meleg hatást kelt. A hatalmas nyílászárók, minden oldalról beengedik a napsugarakat. Gyönyörű és tágas a hatása a nap minden időszakában.
A földszinten két nagy szoba, WC, fürdőszoba, nappali, konyha és spajz található. Járólappal és laminálta parkettával fedett minden terület. Szigetelt, fa nyílászárói jó állapotban vannak.
Az emeleten 3 szoba és egy kisszoba áll az új lakók rendelkezésére. Itt a WC és a fürdőszoba egy helyiségben található. Hatalmas nappaliból nyílik valamennyi. Ezen a szinten utcafront felé és hátrafelé is találunk egy-egy erkélyt.
Az ingatlanban a fűtés gázzal és vegyestüzeléssel egyaránt megoldható. A kazánház hátulról külön bejárattal közelíthető meg.
Szerencs kisváros, Miskolctól 30 km-re a Zempléni-hegység déli lábánál, a Taktaköz peremén helyezkedik el. A 37-es számú főúton közelíthető meg. Környező települései Bekecs, Rátka, Tállya, Mezőzombor, Prügy. Minden megtalálható benne, amire a mindennapi életben szükségünk lehet.
Nézzük megy együtt, hogy milyen lehetőségeket rejt ez az ingatlan!

Engedje meg, hogy levegyük a válláról az ingatlanvásárlás valamennyi terhét! Teljeskörű ügyintézéssel állunk rendelkezésére. Forduljon hozzánk bizalommal!
Helyiséglista:
Földszint
Előszoba + lépcsőház: 14,39 m2
Közlekedő: 9, 36 m2
Szoba 1: 18,58 m2
Szoba 2: 20,78 m2
WC: 1,68 m2
Fürdőszoba: 6,35 m2
Konyha: 8,13 m2
Spajz: 4,18 m2
Nappali: 11,04 m2
Kazánház: 8,7 m2

Emelet:
Lépcsőház: 4,14 m2
Nappali: 19, 46 m2
Erkély: 4,1 m2
Padlásfeljáró: 7,93 m2
Szoba 3: 10,69 m2
Fürdőszoba: 5,67 m2
Szoba 4: 14,87 m2
Erkély: 4 m2
Szoba 5: 11,74 m2
Kisszoba: 7,6 m2

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 142534684

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás