Eladó Ház, Nyékládháza

company_logo

11 800 000

Ft

163 889 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
kandalló-cserépkályha

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Udvarban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1

Kert mérete:
999  m2

Méret:
72 m²

Leírás

Borsod-Abaúj-Zemplén megye, Nyékládháza településen megvételre kínálok 72nm-es, vegyes falszerkezetű családi házat. Az épület egy 999 nm-es telken, a 3.sz. főút mellett található. Az épület valamennyi közművel ellátott, udvarán fúrt kút található. A ház falazata száraz, jó állagú, vályogtéglából és kisméretű téglából épített. Új tulajdonosa teljes felújítással alakíthatja ki lakóházát, meglévő vizesblokkból fürdőszoba helységet kialakítva. A ház sávalapokon, a talaj szintjéből 40 cm-el kiemelt lábazaton nyugszik. Tetőzete cserép héjazású. A telek teljesen sík, szélessége 16 m. A házban 2 szoba, nappali, konyha és wc kapott helyet. A ház alatt egy hűvös, mély, jó állapotú ? boltíves kisméretű téglából kirakott ? pince van. Művelt kertjében többféle gyümölcsfa hozza termését.
A ház közvetlenül a 3.sz. főút mellett található, jó közlekedésű, közelben autópálya felhajtó van. A település központja 1 utcányira található, közelben óvoda, iskola, bölcsőde, posta, orvosi rendelő, és egyéb infrastrukturális intézmény van.
Az ingatlan Miskolctól 15 km-re, Tiszaújvárostól 20 km-re található. A településen az alapvető ellátási lehetőségek mellett nagy erénye a bányatavak nyújtotta turisztikai lehetőségek kiaknázása, strandolás, sportolás és üdülés!
A ház elhelyezkedése, alapszerkezete előnyös, amennyiben lehetőségük van egy nagyobb felújítást levezényelni a házon akkor jó befektetés itt élni! Falusi csok igénybe vehető!
OTP Banki hátterünkkel állunk ügyfeleink rendelkezésére finanszírozási kérdésekben legyen szó akár CSOK-ról, lakáshitelről.
Amennyiben ház adottságai, előnyös elhelyezkedése felkeltette érdeklődését, és szívesen megtekintené személyesen az ingatlant, kérem hívjon bizalommal! M279412

Referencia szám: M279412

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148014976

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 31 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn