Eladó Ház, Bodrogkeresztúr 78.500.000 Ft

company_logo

78 500 000

Ft

581 481 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
4 szoba

Méret:
135 m²

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
egyéb

Szintek száma:
2

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Költözhető:
kevesebb mint 3 hónapon belül

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Gépesített, Beépített konyha

Leírás

BODROGKERESZTÚR EGYIK LEGJOBBAN FEJLŐDŐ UTCÁJÁBAN CSODAJÓ CSALÁDI HÁZ

Borsod- Abaúj- Zemplén megyében BORDOGKERESZTÚR község egyik széles és csendes utcájában kínálok megvásárlásra egy felújított 135,38 nm nettó lakó területtel rendelkező, keresztúri blokkból épült és Bramac cseréppel fedett, minden oldalról szigetelt, 4 szobás + nappali kialakítású családi házat. Az ingatlan 1488nm telken fekszik, és amitől különleges, hogy SARKON helyezkedik el.
A bejárat és az udvar széles, kényelmesen beállhatunk autóval egészen a garázsokig, ahol szilárd burkolat lett kialakítva, és akár a kert irányából is bejuthatunk a házba.
NADE nézzük elölről . Az utcafront irányából egy teraszon jutunk be a nappaliba.
Fontos megemlítenem, csúszásmentes kerámia lapokkal lett ellátva mindkét terasz.
A nappali gyönyörű világos, hajópadlóval burkolt, amely melegséget áraszt. Innen jutunk gyakorlatilag minden helyiségbe, amely a földszinten megtalálható. Konyha, szobák, fürdőszoba és WC külön. Természetesen innen jutunk az emeleti szobákba is.
A konyha, a kert és az udvar irányába néz, gyönyörű új modern és minden konyhai gép beépítésre került, amelyet a mindennapokban egy család használ. Első osztályú gépek berendezések, amelyek újszerű állapotban vannak. Modern stílusú, amely egyébként az egész házra jellemző.
A fürdőszoba fantasztikus, világos teljesen új és mindenképpen meg kell említenem a fürdőkádat, amely a legmodernebb nano bubble technológiával rendelkező hidromasszázskád. Természetesen van zuhanyzó is.
Külön lett kialakítva a WC is, rejtett víztartállyal.
Két nagy szoba van ezen a szinten az egyik az utca irányába néz a másik a kert irányába.DE .. mindkettőre jellemző!  hogy nagy és világos. Az első szoba laminált burkolatot kapott míg a másikban stílusosan hajópadló maradt.
A teljes ingatlanban a padlástól a pincéig, minden víz, villany, fűtőberendezés újszerű.
Egyébként két féle megoldással fűthetünk, vegyes tüzelésű kazánnal, illetve gázcirkó kazánnal is.
Beszerelésre került még egy klíma berendezés, amely kellemesen hűti a házat a nyári melegben télen viszont meleget is ad.
A tetőtérben két szoba, nappali, és/vagy gardrób helyiség került kialakítása, attól függ milyen szerepet szánunk a helyiségnek. Egy második fürdőszoba kialakítására van lehetőségünk ám ez az új tulajdonosra várDE NAGYON KI KELL EMELNI, HOGY A FENTI SZINTEN MOST CSAK FESTENI KELL és a burkolaton kell gondolkozni.
A szobákban ugyanis minden kész, a villanyvezetékek a fűtéscsövek, a radiátorok, a gipszkarton felhelyezése a külső tető alatti szigetelések KÉSZEN VANNAK, csak a festés és burkolat hiányzik. Tulajdonképpen kozmetika.
A teljes ingatlanban hőszigetelt fa nyílászárók lettek beépítve kivéve a fenti szobákat, ahol megmaradt az eredeti dupla fa ajtó és ablak. Ennek az az oka jelenlegi tulajdonosai nem szerették volna túlszigetelni  az ingatlant, és egyébként is jó állapotúak a nyílászárók csak festeni kell őket.
Nagyon szép a kilátás a kert felőli szobából a ZEMPÉNI HEGYVONULATRA, és az utcafront irányáBÓL A TOKAJI HEGYRE. A belmagasság itt is normál méretű nem alacsony hiszen ki van emelve és ez jól látható.
A szuterén részre térve  a teljes ingatlan alatt ki lett alakítva a tároló és kazánház. Fontos megemlíteni, hogy ki van emelve az ingatlan 1 m magasságban a földből, ezzel is biztosítva, hogy nem lesz vizes vagy dohos.
ÉRDEKESSÉG  ebben a lakórészben lehet zuhanyozni lehet mosni lehet mosdót használni.
A gázóra és a gázkazán is itt kapott helyet a vegyestüzelésű kazán és a fa tároló is. Remek műhely lehet mert nyáron hűvös télen melegek a helyiségek.
A teljes ház úsztatott beton alapra épült, stabil statikailag hibátlan. Fontos hogy itt is ki lett építve a hideg és melegvíz leállások.
A garázsok az udvar középső részén helyezkednek el, árammal kialakítottak, egymástól függetlenek, téglafallal elválasztottak.
A kert gondosan válogatott növényekkel telepített, és van még néhány kellemes meglepetés.
MINDENKÉPPEN NÉZZ

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 131958127

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn