Eladó 13,290 MFt. Sajóbábony Erkel Ferenc Utca 19. szám alatt találhat

13 290 000

Ft

229 138 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Lakás 

Feladás dátuma:

jún 7., 08:59

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Újszerű

Fűtés típusa:
gáz konvektor

Emelet:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Kilátás:
panoráma

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
megegyezés szerint

Parkolás:
Utcán

Házszám:
19

Kertkapcsolatos:
igen

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön, Beépített konyha

Költözhető:
azonnal
Méret:
58 m²

Leírás

Eladó 13,290 MFt. Sajóbábony Erkel Ferenc Utca 19. szám alatt található napos, gyönyörű kilátással, pincével rendelkező, (K-NY-i), tehermentes, azonnal költözhető lakás keresi új tulajdonosát. Csok, Babaváró hitel, jelzáloghitel igénybe vehető!

Az Ingatlant a tulajdonosok maguk Értékesíti, ezért kérjük, hogy bár szeretjük az Ingatlan Értékesítésben Dolgozókat, de szolgáltatásukat Nem Kívánjuk Igénybe Venni!

Sajóbábonyban keresed álmaid lakását? Vagy csak az álmaidat keresed? Az simán lehet, hogy Bábonyba vezet... Akár Bábonyból jössz, akár Miskolcról költöznél ki egy csendesebb kisvárosba, akár New York-ból költözöl épp haza..., vagy bárhonnan a Világ bármely pontjáról érkezel... Bábony vár Téged!

Miért épp Sajóbábony? Képzelj el egy helyet, ahol a napsugarak mindig kacagnak, a virágok mézes illatokban fürdenek, és a napfénytől ragyog a hegyek ölelte táj. Igen, ez nem más, mint a Borsod megyei Sajóbábony, ahol az élet egy csodálatos mese, és mindenki egy vidám kavalkád része!

Sajóbábony egy olyan varázslatos kisváros, ahol az emberek szíve nagyobb, mint a Kerbarátok Köre kertjeiben lévő leghatalmasabb sütőtök! Itt minden utcába bebújik a jókedv, és a helyiek olyan barátságosak, mintha mindennap egy örökös pikniken lennének.

Az itteni üzletek, kisboltok, zöldségesek nemcsak árut, hanem mosolyokat is szolgálnak fel. Amit Sajóbábonyban nem tudsz megvenni vagy elintézni, azt a 8 km-re fekvő Miskolcon biztos, megoldod, megtalálod.

Tömegközlekedés csodálatos, hisz közvetlen buszjárattal akár óránként útra kelhetsz Borsod megye székhelyére, amely 10 percet vesz igénybe. Amennyiben nem Miskolcra vágyik úgy a közelben lévő településeken szintén megtalálhatók a nagyobb bevásárlóközpontok. Ilyen például Sajószentpéter, Kazincbarcika.
Aki messzebbre vágyik, vagy érkezik az újonnan átadott autópálya teszi gyorsabbá és kényelmesebbé az utazást.

Az utcák szinte dalolnak, amikor végig sétálsz rajtuk, és az épületek mintha nevetnének a régi idők meséinek dallamára, melyet a Rezeda Népdalkör pacsirtái zengenek. A helyi piac pedig olyan, mintha egy mesebeli varázslatos vásár lenne, ahol mindenki talál valami csodát.

Aki megunta a nagyváros zaját és egy csendesebb, de még is nagy városhoz (Miskolc) 10 percre lévő teljes infrastruktúrával ellátott, jól működő Önkormányzattal rendelkező helyre vágyik, ahol megtalálható a gyermekes szülőknek fontos bölcsöd, óvoda, iskola és gondozott park játszótérrel. Idősebbeket különböző szociális intézmények, mint például 2 háziorvos, fogorvos. Városban működik Öregek Otthona, amely biztosítja, hogy ha elesetté válik nem kell távoli településre költöznie és feladnia a megszokott környezetét.

Sajóbábonyban nem hagyják magára az embereket, hisz rengeteg gyerekeknek és felnőtteknek szervezett programon lelhet részt venni, amelyet az Önkormányzat szervez (buszos kirándulás, városlátogatás) illetve különböző kluboknak lehet tagja, mint például az Életmód, torna, szabadidő és kertbarátok köre. Ez a város tényleg vár és szeretettel, figyelemmel vesz körül.

Sportkedvelőknek akár űzik, akár csak nézik több lehetőség van élvezni a város adta lehetőséget. Sajóbábonyban modern tekepálya, sportpálya áll az itt élők rendelkezésére.
Településről az autóforgalomtól teljesen elkülönülő bicikli út vezet be egészen Miskolcig. A Sajó folyó közelsége a horgászok szerelmeseinek is lehetőséget ad a kikapcsolódásra.

De nemcsak az emberek varázslatosak itt, hanem maga a természet is. A hegyek örökzöld ölelésében bújik meg a város, ahol a madarak trillájával köszöntik a reggeleket. Ha a naplementét szeretnéd megsimogatni, csak nézz fel az égre, ahol a szivárványokat is megtalálod egy kis mosolygó felhő segítségével.

Sajóbábony egy hely, ahol az álmok valóra válnak, és az élet egy örökös vidám-cirkusz, ahol mindenki főszereplő lehet a saját meséjében.

Ehhez pedig most megtaláltad a legjobb azonnal költözhető lakást. Az ingatlanhoz tartozik egy pince, ahol sok egyéb dolgot lehet tárolni. a társasházi közösség kimagaslóan jó, összetartó. Fontos számukra is, hogy kikkel élnek együtt.

Gyere és szeress bele!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148282405

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 11 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn