Családi házikó Tállyán

8 800 000

Ft

25 806 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
egyéb

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
egyéb

Kilátás:
utcai

Erkély, terasz:
Van

Bútorozott-e:
nem

Házszám:
1

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Szintek száma:
1
Méret:
341 m²

Leírás

Eladó egy borzasztó állapotban lévő, 70. születésnapját ünneplő kis ékszerdoboz Tállya központjához nagyon közel, csendes kis utcában, cuki szomszédokkal. Felújítás igencsak kevés esett rajta hosszú évei alatt, ám annál több lehetőség rejlik benne, akár egy család otthonává, akár a Tállyára látogatók egyre népesebb táborának szálláshelyévé, vendéglátó helyévé válik. A teljes alapterület 341 nm, ebből a ház alapterülete 67 nm. Tartozik hozzá egy házhoz épített gazdasági melléképület (hasonló alapterülettel cc.70 nm) és egy hatalmas pince. A ház teljes egészében kőből épült. A 40 cm vastag kőfalaknak köszönhetően extra fűtés és hűtés nélkül is jól át lehet vészelni a telet és a nyarat. Az udvaron található (nem emlékszem milyen) fa árnyéka kellemes délutáni pihenést biztosít. A hosszú terasz (errefelé gangnak hívják) csodaszép, a régi parasztházak hangulatát ébreszti. A telket zsalukőkerítés öleli körbe. Saroktelek, így két utcáról is megközelíthető (bejárható). A gazdasági épület teteje hamarosan be fog omlani, így érdemes minél előbb megvásárolni és megkezdeni a felújítási munkálatokat. Az áram bent van, gáz a ház előtt. Egyelőre a víz sincs bevezetve, de addig is amíg bekötitek áthidaló megoldásként csodaszép retró utcai csap áll rendelkezésetekre a kapu előtt és egy fúrt kút is található az udvaron. És persze bor szerte a faluban, minden mennyiségben.
Ha a családod új otthonát keresed, akkor igénybe veheted rá a jelenleg létező összes családtámogatást (Csok, Falusi Csok, Csok Plusz, Babaváró kölcsön, Új lakásfelújítási támogatás stb.). Jó hír, hogy a Babaváró összege gyakorlatilag a teljes díjat fedezi és nem csak előleget. Sőt még a felújítást is megkezdheted belőle.
Ha vendéglátóhelyet szeretnél nyitni, akkor is igencsak jó lehetőségek rejlenek benne, hiszen kiváló adottságokkal rendelkezik: csodaszép panzió, étterem, pincefogadó épülhet belőle épp Európa kellős közepén, a világ legszebb Tállyán A régió vendégforgalmi adatai szerint a vendégek és a vendégéjszakák száma az elmúlt 3 évben egyaránt nagyjából a 1,5-szeresére nőtt. A településen egyre több a minőségi szolgáltatásokat nyújtó vendéglátóhely, a fiatal generációt is vonzó fesztivál és program (Kerekdomb, Tali Tállyán stb.). Szóval nem érdemes késlekedni, vágj bele mielőbb életed legnagyobb kalandjába.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 149770112

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Magánszemély

Utoljára aktív: 43 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn