Bükkzsércen eladóvá vált a Bükk legnépszerűbb hotel-fogadója

company_logo

130 000 000

Ft

157 576 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 5., 08:59
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
825 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
földszint

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van
Parkolás:
Utcán

Leírás

Bükkzsércen, a Bükk déli lábánál eladó a hegység ikonikus hotel-fogadója. Innen indul minden bükki túra télen-nyáron...
Az ingatlanhoz készült egy bemutatóvideó, a teljes ingatlant bemutatom rajta, megtekinthető az Otthon Centrum weboldalán..
Kizárólag az Otthon Centrum kínálatában!

Általában kerülöm az ingatlanos közhelyeket, de ez a hotel-fogadó valóban lenyűgöző, a minőségi kivitelezés és az elfogadható ár mellett, minden lehetőség adott a relaxáló/pihentető-, vagy az aktív kikapcsolódásra is!
A telek 1.668 nm-es, hasznos lakóterület mérete összesen 1.020 nm (szobák, kiszolgáló helyiségek: 780 nm + pincehelyiségek, teraszok: 240 nm).
A fűtés 3db gázkazánnal van megoldva (hotel, medence, fogadó).

A hotelben 11 apartmanszoba van fürdőszobákkal, az összes szoba légkondícionált, az egyik ezek közül pedig mozgáskorlátozottak számára van kialakítva a földszinten.
A hotelben összesen 32 főnek elegendő ágy van + pótágyak.
A wellness részben medencék, szaunák, konditerem és hozzá öltözők is találhatók, továbbá a pincében kapott helyet egy bár, nagy vendégtérrel, ami az estéket teheti felejthetetlenné (vagy elfelejtetté... ;-) ).
A gondozott füves hátsó udvaron nyársalóhely és kemence szolgálja a különleges gasztronómiai élményhez jutást. A vendégek autóiknak kialakított parkolók mellett egy hűtőház is kapott helyet az udvaron, a frissen elejtett vadak, vagy a helyben szervezett lakodalmak süteményeinek tárolására.

A fogadó saját meleg konyhával rendelkezik, a beltérben 60 fő + a teraszokon további 30 fő kényelmesen étkezhet egyidőben.
Saját bárpulttal és egy külön VIP teremmel rendelkezik. A konyhából átjárási lehetőség van a hotel pincemulató helyiségéhez, szükség esetén ugyanaz a személyzet is ki tudja szolgálni mindkét vendégsereget...
A fogadó tetőterében további 4 apartman szoba van kialakítva, amely 8 fő elszállásolására alkalmas + pótágyak.

A képeken, az alaprajzokon és a videón jól látható minden fontos részlet (a személyzeti részeket kihagytam), de komoly érdeklődőknek az összes többi fényképet is rendelkezésére bocsátom (kb. 200db).

Az épületek méretpontos elrendezését a képek között megtalálható 3D-s alaprajzok mutatják, ezek a 3D alaprajzok cm-re pontosan, az eredeti alaprajzok alapján készültek, a komoly érdeklődők rendelkezésére bocsátom a megtekintés után, hasznos lehet a tervezés és a berendezés során ;-) .

Ha a hirdetés felkeltette az érdeklődését és kérdése van, kérem hívjon a megadott telefonszámomon.
Ingatlanirodánk teljeskörűen segíti az ingatlanok adásvételét, ügyvéd, bankfüggetlen hitelügyintéző, energetikus és a lelkes ingatlanközvetítő is rendelkezésére áll akár hétvégén, vagy ünnepnapokon is ;-)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 133809347

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn