Vendéglátó vagy lakóhelyiség a Vár közelében

company_logo

26 900 000

Ft

727 027 Ft/m²

Feladás dátuma:

ápr 7., 07:01
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
37 m²

Állapot:
Felújítandó

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Emelet:
10+

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Utcán

Leírás

Eladásra kínálom Gyula Krinolinkert városrészen található 37 m2-es társasházi ingatlant, mely korábban vendéglátó egységként működött. Jelenleg minden feltétel adott a vállalkozás folytatására, vagy egy esetleges átalakítással és bővítéssel, több lehetőség is nyílhat az új tulajdonos előtt, ebbe beletartozik a helyiség lakóingatlanná való átminősítésének opciója is. A szerkezetileg jó állapotú és folyamatosan karbantartott ingatlan melegét gázkonvektorok biztosítják.
Az osztatlan közös tulajdonú telek mérete 698 m2, melyből az alapító okiratban meghatározottak szerint az ingatlanhoz 349 m2 saját, körbekerített rész tartozik. A városon belüli elhelyezkedésének köszönhetően alig pár perc sétával szinte minden fontos közintézményt, boltot, a belvárost és a Várfürdőt is könnyedén elérhetjük.

Amennyiben felkeltette érdeklődését, ez a frekventált helyen lévő, jó lehetőségeket rejtő ingatlan, keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137611584

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy János

Városi Ingatlaniroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás