Természet Szerelmeseinek Rejtett Kincs Köröstarcsán!

company_logo

21 900 000

Ft

155 319 Ft/m²

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

máj 16., 07:57
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
központi fűtés

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
igen

Parkolás:
Garázsban

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Ingatlan felszereltsége:
Fürdő és WC külön

Szintek száma:
1

Kert mérete:
2431  m2

Méret:
141 m²

Leírás

Természet Szerelmeseinek Rejtett Kincs Köröstarcsán: Egyedi Otthon Köröstől Sétatávolságra!
Szeretettel köszöntöm ebben a Köröstarcsai varázslatos ingatlanban, melynek minden részlete gondosan megtervezett és átgondolt, hogy otthont adjon a kényelemnek és a békének. Ez az elbűvölő házikó, csupán egy rövid sétára található Köröstől, egy csendes, idilli környezetben, amely mégis könnyen megközelíthető a megye székhelyétől.
Az ingatlan kiváló közlekedési lehetőségekkel rendelkezik, mindössze 1 perc sétára van a buszmegálló, így akár Békéscsabára és Gyulára való bejutás sem okozhat problémát. Az óvoda 1 perc és az iskola mindössze néhány percnyi távolságra található, így ideális választás családoknak. A városközpont is csupán egy kőhajításnyira van, mindössze 200 méterre, így a városi szolgáltatások könnyen elérhetőek.
Az ingatlan tégla építésű, mely megbízható és masszív konstrukciót biztosít. A fűtést vegyes és gázkazán központi rendszer látja el, így minden lakó számára kellemes hőmérsékletet garantálva még a leghidegebb napokon is. A házban 3 hálószoba és 1 tágas nappali található, melyek mindegyike kényelmet sugároz.
Az ingatlan telke hatalmas, 2431 m2-es területtel, míg a ház 141 m2-en terül el. A fúrt kút a vízellátást biztosítja a növényeknek, és a vízpart is csupán 10 percre található, így a természet közelségét mindig élvezhetik az új tulajdonosok.
Az ingatlanhoz számos melléképület és lakható melléképület is tartozik, melyek különféle célokra használhatóak. A parkosított udvar ideális hely a kikapcsolódásra és a családi összejövetelekre, míg a terasz tökéletes hely az esti beszélgetésekre és pihenésre.
Az ingatlanban két teljesen felszerelt konyha, két kamra és két előszoba is található, melyek mind a lakók kényelmét és praktikumát szolgálják. A ház és a melléképületek is 3 fázissal rendelkeznek, és éjszakai áram is rendelkezésre áll. A gyümölcsfák gondozott sorai további varázst kölcsönöznek az ingatlannak, melyek bőséges termést biztosítanak az új tulajdonosoknak.
Az ingatlan bútorozva vagy bútor nélkül is eladó.
Amennyiben az ingatlan felkeltette az érdeklődését, kérem forduljon hozzám bizalommal a hét bármely napján.
Ügyfeleink számára irodánk teljes jogi hátteret, adás-vétellel kapcsolatos térítésmentes jogi tanácsadást biztosít. Bank semleges hitelügyintézéssel, díjmentes hitelszűréssel és tanácsadással is hozzájárulunk, hogy megtalálja az ön számára legkedvezőbb megoldást.
Irányár: 21.900.000 Ft.
Mezyv Ivan

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147506923

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn