Kis önálló családi ház Jaminában

company_logo

18 000 000

Ft

250 000 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

tegnap, 08:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
2 szoba

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
házközponti

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Van

Parkolás:
Udvarban

Méret:
72 m²

Leírás

Békéscsabán, Jaminában, eladó egy 72 nm-es, jó szerkezeti állapotú, némi felújítást igénylő családi ház, 880 nm-es telken. 

Irányár: 18 MFt

Tel:

 

Békéscsaba kedvelt kertvárosi részén, Erzsébethelyen, csendes utcában, jó lakókörnyezetben található ez a kis, önálló családi ház. Buszmegállótól 300 méterre helyezkedik el, könnyen megközelíthető autóval és tömegközlekedéssel is. 

 

Az épület nem repedezett, nem vizes, kiemelt, magas lábazaton áll. Jó a tetőszerkezete, múlt évben kapott új ereszcsatornát. 

 

Fűtése központi fűtés lapradiátorokkal és egy szilrádtüzelésű kazánnal. A meleg vizet villanybojler állítája elő, gazdaságosan, éjszakai árammal. Egy 24 nm-es, nagy szobából, 15 nm-es konyhából, 6 nm-es fürdőszobából és egy 9 nm körüli félszobából áll. A lakás előtti zárt verandát kiszélesítették, így egy 18 nm-es, világos, fűtött előtér jött létre. Maradt egy kb. 6 nm-es nyitott tornác, amit nem építettek be, ez teraszként funkcionál. A főépület végén foglal helyet a kazánház, a vegyes tüzelésű kazánban első sorbán fával lehet fűteni. 

 

Az udvar füves. Egy nagy diófa hatalmas lombkoronája teszi elviselhetőbbé a nyári forróságot, a legmelegebb napokon is kellemesen hűvös van alatta. Bent pedig a vastag vályogfalak, és a saralt födém biztosítanak jó klímát. 

 

Elsősorban külső, esztétikai felújítást igényel a ház, némi korszerűsétést, de működik benne minden, lakható az állapota. A konyhát és a nagy szobát múlt évben burkolták járólappal, illetve laminált padlóval. A fürdőszoba nem lett felújítva, és az előtér burkolatai, nyílászárói, a falak festése várat magára. Valamint egy külső festés-mázolás. 

 

Aki nem riad vissza ezektől a felújításoktól, és egy jó szerkezeti állapotú házat keres, az lehet megtalálta a megfelelőt! Ha egyedül költözik, illetve másodmagával, akkor pont ideális a mérete és elrendezése. Nagyobb család is számolhat vele, hisz tervezhet a bővítésével. Tekintse meg!

(IF683700332)

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 148853943

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 2 napja

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn