Ha szereti a természetet és a nyugalmat!

company_logo

44 900 000

Ft

641 429 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

máj 8., 10:50
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Méret:
70 m²

Méret tipus:
m2

Méret (ha):
0.007

Méret (m2):
70

Leírás

Eladó saját Körös-parttal rendelkező, önfenntartó, napelemekkel felszerelt lakóház Szarvas külterületén, természetközeli környezetben. A terület saját, zavartalan vízparttal rendelkezik (21 m széles), csendes, nyugodt környezet, túlpartján épületek és nyaralók nincsenek.
A 70 m-es lakótér és a 4628 m-es telekméret ideális választás azok számára, akik szeretnének elszakadni a város zajától és visszatérni a természetbe.
A lakóház 2001-ben lett felújítva, 2023-ban napelemek kerültek a cseréptetőre, éves szaldó elszámolásos rendszerben, biztosítva az önellátást elektromos energiából (3 fázis, éjszakai áram van). A hideg hónapokban a fűtésről hőtárolós elektromos kályhák és egy működő képes kemence gondoskodik. A háztartási vízellátást egy ásott kút biztosítja.

A lakóház átlagos állapotban van, 1 szoba, 1 nappali és 1 fürdőszoba található benne. Az alacsony fenntartási költségeknek köszönhetően könnyen és gazdaságosan fenntartható.
A telek több helyrajzi számból áll, egy része szántó és gyümölcsös besorolású. Az ingatlan egy csendes utcában található, mely garantálja a nyugodt pihenést és kikapcsolódást. A környéken elsősorban vendégházak, nyaraló telkek helyezkednek el. A közvetlen vízparti ingatlan csupán két kilométerre található az M44-es úttól, Szarvas központja 5-6 km. A belváros kerékpárral is könnyen elérhető. Szarvas turisztikai látványosságokban gazdag hangulatos kisváros, széles körű szolgáltatásokat és kereskedelmi egységeket kínál, fürdővel, éttermekkel. (Szarvasi Arborétum, Mini Magyarország, Körösvölgyi Állatpark, Történelmi emlékút, Vízi Színház, múzeum, sétahajózás) A város életét egész évben végigkövetik a különböző kulturális, hagyományőrző és sportrendezvények.

Remek befektetési lehetőség, ideális helyszín vendégház vagy panzió létrehozására, ugyanakkor tökéletes választás lehet egy család ellátására is.
Ha szeretne visszatalálni a természetbe és élvezni a vidéki élet nyugalmát, akkor ez az ingatlan Önnek való! Lehetőség van a mellette lévő telkek megvásárlására is, amely még további 7985 m területet jelent.

Irodánk teljeskörű segítséget nyújt az adás-vétel sikeres lebonyolításában.

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147639073

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Koszecz Andrea

Városi Ingatlaniroda Kft

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn