Felújított nyaraló a Kecsegés-zugi Holtágon

company_logo

38 500 000

Ft

493 590 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ma, 09:43
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Méret:
78 m²

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
elektromos

Szintek száma:
2

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Parkolás:
Udvarban

Kert mérete:
993  m2

Tulajdonjog/ bérleti jog:
Tulajdonjog

Leírás

Eladásra kínálom Gyomaendrőd Kecsegés-zugi Holtág vízparti részén található 78 m2 hasznos alapterületű kétszintes tégla építésű nyaralót. Az ingatlan a 90-es években épült, kiváló szerkezeti állapotú, folyamatosan karbantartott. A közelmúltban az emeleti rész burkolatainak cseréje, a tetőszerkezet megerősítése, a padlástér szigetelése, teljes körű festés, valamint új lépcső és korlát került beépítésre. Az ingatlan külső hőszigetelése már korábban kivitelezésre került. Jelenleg fűtés nincs kialakítva, de kályha beépítése is lehetséges. Vízellátás fúrt kútról hidroforos rendszerrel biztosított. Így összességében egy hangulatos, nagy helyiségekkel rendelkező igényesen felújított nyaraló várja új tulajdonosát. Itt minden adott a kellemes pihenéshez, kikapcsolódáshoz.
A vízterület 7,4 ha, melynek a Kecsegés-zug Tájvédelmi és Horgász Egyesület a vízkezelője. Megközelítés szempontjából a Gyomaendrőd-Dévaványa közúti híd jobb partján vagy Körösladány irányából minden időjárási körülmények közt jól járható úton lehetséges. Gyomaendrőd központja 5,5 km távolságra található, így nem kell sokat autózni egy bevásárláshoz.
A nyaraló zártkerti ingatlan ként van bejegyezve 993 m2 telekterülettel, a kert végében pedig 24 méter hosszúságú vízpart várja a horgászat szerelmeseit.
Amennyiben felkeltette érdeklődését ez a felújított, csendes, nyugodt környezetben elhelyezkedő Kecsegés-zugi nyaraló keressen bizalommal akár hétvégén is!
Irodánk teljes körű segítséget nyújt leendő és meglévő ügyfelei számára! Díjmentes bankfüggetlen hitelügyintézés, ingyenes ügyvédi véleményezés, energetikai tanúsítvány készítése!

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 140826862

Kapcsolatfelvétel

Profilkép
Nagy János

Városi Ingatlaniroda

További hirdetései

Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn