Eladó telek Pusztaottlaka közelében

company_logo

25 000 000

Ft

588 Ft/m²

Kategória:

Feladás dátuma:

ápr 22., 23:37
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Méret:
42490 m²

Villany:
telken belül

Víz:
van

Gáz:
nincs

Csatorna:
nincs

Leírás

Eladó 3 lakható ingatlannal gyümölcsös, szőlőültetvény!
Álmodoztak már egy olyan birtokról, amely hűen őrzi a múltat és sokrétű hasznosítási lehetőségekkel kecsegtet? Itt találkozik a természet szépsége, a kényelmes pihenés, a munka öröme a lehetőségek gazdagságával.
A több mint 4 hektáros (42.490 nm-es), 25 zártkertből álló külterületen három különálló lakható épület a régi emlékeket idézi. A valódi kincset azonban a természettel ölelkező gyümölcsös, a pompás szőlőültetvények és a borászat számára tökéletes pince rejti.A Medgyesbodzás körzetéhez tartozó kültéri terület nem csak mezőgazdasági potenciállal bír, de befektetési lehetőségként is kiváló. Aki ilyen típusú ingatlant keres, számára itt minden adott a sikeres vállalkozáshoz, vagy akár egy nyugodt vidéki élethez.
Épületek:
Az épületek vályog falazatúak. Víz, villany megtalálható a házakban és a terület riasztó rendszerrel ellátott.Főépület:Összterülete 78 nm, melyben van egy tágas nappali, 2 szoba, galéria, konyha, zuhanyzó tálcával ellátott fürdőszoba, ahol a WC is helyet kapott. A melegvizet elektromos bojler biztosítja. A ház fűtését villanyradiátorokkal oldották meg, mely internet segítségével távolról is irányítható, szabályozható. A jelenlegi tulajdonos meghagyta a régi kor emlékére a búbos kemencét, ami használható. A nappali dísze pedig egy gyönyörű csempekályha, mely szintén funkcionál. A főépület szépsége még a két oldalt végig futó fedett, illetve nyitott veranda/terasz.
Épület 2:
31 nm-ben minden megtalálható, ami a mindennapi élethez kell. Tágas konyha, szoba, galéria, fürdő WC-vel, zuhanyzóval felszerelve. A fűtést itt cserépkályhával oldották meg a hidegebb napokon. Hangulatos fedett terasza, kellemes beszélgetések színtere lehet.
Épület 3:
Ez a kis hangulatos, két oldalt fedett terasszal épített házikó 38 nm-es. A 18 nm-es konyha bőséges helyet biztosít lakójának. A nappali a múltat idézi mostani állapotában, a galériája remek pihenőhely. A fürdőszobában itt is zuhanytálcát építettek be. Mind a két kisebb épületben a melegvizet villanybojler teszi lehetővé.
Garázs:
A 2 állásos garázsban bőven van hely a szerszámoknak, eszközöknek, de ha ez nem lenne elég, bőven van még mellette egyéb tárolásra kialakított helyiség is.
Pince, egyéb épületek:
Kialakítását tekintve boros pince. Az egyéb épületek kicsik, de praktikusak, a terület több pontján helyezkednek el. Szőlő és gyümölcs feldolgozására, tárolására lettek építve, kialakítva.
Elhelyezkedése:
Békéscsabától 20km-re található.
AMENNYIBEN A HIRDETÉS FELKELTETTE AZ ÉRDEKLŐDÉSÉT, TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT KERESSEN BIZALOMMAL!
Vevőink részére minden szolgáltatásunk ingyenes!
További információkért keressen bizalommal.

Beregszászi Hedvig ingatlanértékesítő:

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 147270932

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re
Jófogás alkamazás QR kód

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn