Eladó ház, Békés Belváros, Malom utca, 38000000 Ft, 180 nm 636_koimp

company_logo

38 000 000

Ft

211 111 Ft/m²

Cím:

Kategória:

Eladó; Ingatlan; Ház 

Feladás dátuma:

okt 14., 13:46
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
3 szoba

Állapot:
Felújított

Fűtés típusa:
gáz-cirkó

Lift:
Nincs

Ingatlan típusa:
tégla

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem

Parkolás:
Garázsban

Szintek száma:
1

Költözhető:
azonnal

Kert mérete:
1000  m2
Méret:
180 m²

Leírás

Eladó egy KIVÉTELES lehetőségeket kínáló, felújított családi ház Békés KÖZPONTI részén Az ingatlan egyaránt alkalmas otthonteremtésre és VÁLLALKOZÁSOK számára is ideális választás. Az épület az 1980-as években épült, de az utóbbi két év során TELJESKÖRŰ felújításon esett át, így az új tulajdonos számára már NINCS teendő!

A 106 négyzetméteres ház ELHELYEZKEDÉSE minden igényt kielégít: három tágas szoba, modern konyha, és KORSZERŰ fűtési rendszer áll rendelkezésre. Az új cirkó-kazán és a HANGULATOS cserépkályha biztosítja az otthon melegét, míg a nyári melegben egy NAGY TELJESÍTMÉNYŰ légkondicionáló gondoskodik a lakás hűtéséről.

A belső tér minden elemét átgondoltan újították fel. Az elektromos hálózat TELJESEN MEGÚJULT, a burkolatokat MODERN anyagokra cserélték, miközben a parketta szakértői kezek által lett újracsiszolva és lakkozva, megőrizve annak KLASSZIKUS szépségét.

Az ingatlanhoz tartozik egy 130 négyzetméteres melléképület, amely KREATÍV vállalkozások számára ideális. Ez a régebben asztalos műhelyként használt épület kiválóan alkalmas MŰHELY vagy raktár céljára. A TELEK tartalmaz továbbá egy nyitott színt garázzsal, valamint egy száraz pincehelyiséget, amely TÁROLÁSRA vagy akár hangulatos BOROSPINCÉNEK is tökéletesen alkalmas.

Ez a ház egy RITKA lehetőség Békésen, ahol a KÖZPONTI elhelyezkedés találkozik a MODERN kényelmi megoldásokkal. Ne hagyja ki ezt az ajánlatot, tekintse meg személyesen, és tapasztalja meg a hely varázsát! Az ingatlan kiváló választás mindazoknak, akik KÉNYELMES, de egyben PRAKTIKUS otthont vagy vállalkozási lehetőséget keresnek. Lépjen kapcsolatba velünk még ma, és legyen Ön az, aki felfedezi ennek a különleges háznak a rejtett kincseit!.

Hirdetés azonosító: 150869374

Kapcsolatfelvétel a Hirdetővel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 20 órája

Megosztás

Jófogás mobil applikáció

Töltsd le Jófogás alkalmazásunkat!
Töltsd le alkalmazásunkat!

Keress és válogass közel másfélmillió hirdetés közül bárhol is vagy!

Töltsd le alkalmazásunkat iOS-re
Töltsd le alkalmazásunkat Androidra
Töltsd le alkalmazásunkat Huawei-re

A Jófogást megtalálod a közösségi oldalakon is!

Jofogas FacebookJofogas InstagramJofogas YoutubeJofogas LinkedIn