Eladó Vendéglátás, Békéscsaba 200.000.000 Ft

company_logo

200 000 000

Ft

200 000 Ft/m²

Feladás dátuma:

több, mint egy hónapja
Ingatlanközvetítő

Tulajdonságok

Szobák száma:
1 szoba

Méret:
1000 m²

Állapot:
Jó állapotú

Fűtés típusa:
egyéb

Ingatlan típusa:
egyéb

Erkély, terasz:
Nincs

Bútorozott-e:
nem
Parkolás:
Utcán

Leírás

Békéscsaba belvárosában eladóvá vált a közkedvelt MESE Cukrászda a hozzátartozó kiváló műszaki állapotban lévő üzemmel, lakással, melléképületekkel! Azonnal birtokba vehető! Kiváló befektetési lehetőség!
Irányár: 200 Mft
Tel:


A közkedvelt cukrászda üzlettere és kiszolgáló helyiségei felett a cukrászüzem található. Az emeleti üzemhez teherlift segíti az anyagmozgatást. A főépület további szinttel bővíthető. Kialakításra került ipari áram, ipari gáz és zsírfogó akna is.

A földszinten található egy 3 szobás+nappalis lakás borospincével és edzőteremmel. A zárt udvarról megközelíthető több garázs egy nyári konyha és tároló helyiség. Az épületek nettó összterülete 1.000 m2.

Az épület 1952-ben épült. kisméretű téglából. Különböző funkciójú egységekből áll. Kiváló műszaki állapotban van. A telek Vt-2 övezeti besorolásban van. Klinkertégla homlokzatú épület. A fő falak 80-90 cm vastagságúak. Zárt sorú beépítési mód jellemzi. 80%os beépíthetőség van és 14 méteres építménymagasság alakítható ki.
Érvényes építési engedély van, három utcára nyíló garázs kialakítására.


Az infrastruktúra kiváló, a közlekedés nagyon jó. Buszmegálló, bolt, orvosi rendelő, Csaba Center, piac, 5 percre található.

Ha megtetszett önnek is ez a fantasztikus ingatlan, ne várjon arra, hogy más csapjon le rá! Kiváló befektetési lehetőség! Hívjon bizalommal! Ha kedvező hitellehetőséget szeretne igénybe venni az ingatlan vásárláshoz, hívjon! Banki tanácsadónk rövid és ingyenes konzultációt követően 12 bank ajánlata közül választja ki az Önnek legmegfelelőbbet. Vállalkozói hitel ügyintézését is vállaljuk!

Ha még nem sikerült eladni lakását, kedvezményes feltételekkel vállaljuk annak értékesítését, Békés megyében, hogy Ön minél hamarabb beköltözhessen álmai otthonába.
Értékbecslés, helyszíni felmérés,tanácsadás.
Energetikai Tanúsítvány Készítése. Hitel ügyintézése.

Ha kérdése van vagy meg szeretné tekinteni az ingatlant kérem keressen bizalommal a számon. Tölcsér Adrienn

Hirdetés Bejelentése
Hirdetés azonosító: 137081747

Kapcsolatfelvétel


Ingatlanközvetítő

Utoljára aktív: 1 órája

Megosztás